Bryllup

Bryllupsselskab på GlamsBjergHus

Hold et romantisk og uhøjtideligt bryllup på GlamsBjergHus. Vi vil gøre alt for at skabe de bedste rammer for dig, din familie og dine venner.

Lad os deles om opgaverne: Vi søger for fantastisk mad, smuk opdækning og stemning, og du sørger for en festlig indbydelse og et smukt tema til bryllupsbordene. Vi hjælper naturligvis med det praktiske med blomster, servietter og alt det der skal til, for at romantikken kommer i højsædet.

Der er også mulighed for at låne og pynte vores store metalhjerte til æresport – som også er den perfekte fotograferings kulisse til dagens fest. Der er også mulighed for at tage bryllupsfotos i det grønne område bag hotellet, f.eks. på Hjertestien – Vestfyns mest romantiske sted.

Det personlige bryllup

Jeres bryllup skal være efter jeres ønsker – ligeledes skal maden.
Derfor inviteres I til en menu samtale, hvor vi sammensætter en menu ud fra jeres ideer, livretter og råvarer, der er i sæson.

I kan finde inspiration under vores selskabemenuer, der er inddelt i årstiderne.

Sammen aftaler vi farver på duge og servietter, hvilke blomster i ønsker, og hvordan den øvrige borddækning skal se ud.

Når det er tid til brudevals, har vi også udstyret til det – Vores selskabslokaler er med standard AV-udstyr, så der kan præsenteres fotoshow, sange, eller anden underholdning på dagen. Vi har også mikrofoner til lokalerne, der kan benyttes til festens taler.

Overnatning og forplejning

På GlamsBjergHus har vi 12 ferielejligheder og 2 hotelværelser der ligger placeret på første og anden sal af vores historiske hotel. 

Til brudeparret tilbyder vi vores selvudnævnte brudesuite, lejlighed 101 konval. Alle lejlighederne er udstyret med et fuldt funktionelt køkken, samt eget toilet og bad. Alle lejligheder er unikke i forhold til indretning, farver og størrelse. 

Vi har i alt 50 sengepladser, så der er plads til de af jeres gæster der kommer langvejs fra, for at fejre jer. Ønsker i lidt romantisk stemning på værelset som for eksempel en flaske champagne, kan vi også finde ud af det. 

Faciliteter til fest i romantiske anledninger

Vi har et stort metalhjerte som kan stilles op foran hovedindgang og pyntes som æresport. Spørg endelig efter dette.

Af øvrige faciliteter og remidier til en fantastisk fejring tilbyder vi blandt andet:

  • To store infoskærme med bryllupshilsen og evt. billede af brudeparret
  • Flagstang foran hotellet
  • Elevator til alle etager
  • Professionelt AV-udstyr til diasshow, musikafspilning, sang med mikrofon
  • Selfie printer  – send os et foto fra din særlige dag og vi vil printe det for dig på vores selfie printer. Du kan hente det efterfølgende på GlamsBjergHus
  • Bordtennisbord
  • Gratis wifi
  • Gratis parkering – også til cykler
  • Ladestander til elbiler
  • Terrasse med møbler og roser
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.