Buffet

Buffet 1

Pris pr. person kr. 395,-
Minimum 25 kuverter
  • Roulade af hvid fisk med sprødt japansk panko, små
    salater og skilt sauce
  • Bresaola med havgus, syltede løg, kapers og portvinsvinaigrette
  • Spidskålsalat med abrikoser, linser og hasselnødder
  • Confiteret laks med æble, babyspinat og safran-tomat beurre blanc
  • Quiche lorraine, cremet salat med perlebyg og grønt
  • Små kartofler bagt med urtepesto
  • Perlehønebryst med linsesalat fra Pyr og knust bacon
  • Kalvefilet med bagte rodfrugter og timiansauce
  • Franske oste med syltede valnødder og havtorn
  • Fragiliteroulade med mokkacreme syrlige sorbet
  • Brød og smør

Buffet 2

Pris pr. person kr. 385,-
Minimum 25 kuverter

  • Scampi-rejer med Gewürtstraminercreme, soltørrede tomater og basilikum
  • Rejer med syltet citronskal, hjertesalat og avokadocreme
  • Terrin af sprængt og kogt kalveskank med ølsyltede løg og sprødt svinesvær
  • Røget laks med skyr, æble, hytteost og sprødt
  • Pastasalat med grillede peberfrugt, feta og artiskokker
  • Krydret ovnbagt lyssej på portvinsglaserede skorzonerrødder med reduceret smørpisket hønsebouillon
  • Soya–sake marineret kalkunbryst med bagte rodfrugter
  • Ovnbagt kartofler med soltørrede tomater og hasselnødder
  • Kalveculotte med ristede jordskokker med bacon, citrontimian og kalvesky
  • Udvalgte oste med egen garniture, sprødt og oliven
  • Mandeltærte med creme fraiche og saltet karamel
  • Brød og smør

Buffet 3

Pris pr. person kr. 375,-
Minimum 25 kuverter

  • Skindstegt rødfisk med chorizo, vaniljeglaserede skorzonerrødder og dildskum
  • Kalveinderlår vitello tonnato med kapers og persille
  • Parmaskinke med melon, semidried tomater og syltede artiskokker
  • Aspargessalat med edamamebønner, radiser og tomater
  • Sprød pancetta med tomat, mozzarella, basilikum og balsamisk løg
  • Svinekæber i egen saft med gratineret polenta og ristede svampe
  • Kartoffeltærte med timian
  • Kyllingebryst med jordskokker, æblekompot, peberrod og tomatiseret hønseglace
  • Svinemørbrad med gremolata, spidskål, bacon og peber
  • Italienske oste med oliven, blommesalsa og smørristet rugbrød
  • Tiramisu med mørke bær, knas og estragonstøv
  • Brød og smør

Buffet 4

Pris pr. person kr. 325,-
Minimum 25 kuverter

  • Kalveinderlår vitello tonnato med kapers og persille
  • Parmaskinke med melon, semidried tomater og syltede artiskokker
  • Aspargessalat med edamamebønner, radiser og tomater
  • Sprød pancetta med tomat, mozzarella, basilikum og balsamisk løg
  • Svinekæber i egen saft med gratineret polenta og ristede svampe
  • Kartoffeltærte med timian
  • Kyllingebryst med jordskokker, æblekompot, peberrod og tomatiseret hønseglace
  • Svinemørbrad med gremolata, spidskål, bacon og peber
  • Brød og smør
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.