Buffet

Vi anbefaler, at en dejlig buffet fyldt med mange lækre retter, altid indledes med en tallerkenanrettet forret samt afsluttes med en tallerkenanrettet dessert. Fordelen er, at selskabet stille og roligt kan samles omkring bordene, nyde den serverede forret i ro og mag, hilse på bordherren/-damen – uden straks at skulle rejse sig for at få mad. På samme rolige måde runder dessertserveringen middagen af.

Buffeten kan sammensættes på præcis den måde, du/I ønsker det – vi har opdelt retterne for at skabe et bedre overblik, og alle retter er prissat individuelt, så du/I selv bestemmer, hvad jeres buffet skal bestå af. Din sammensatte buffet skal have en minimumspris på 275,- pr. kuvert. 

Minimum 20 kuverter.

De følgende forretter er fra vores selskabsmenuer fra januar, februar og marts. Ønsker du at se flere forretter, finder du dem under Selskaber og Selskabsmenuer øverst.

Alle forretter koster 125,- med mindre at andet er angivet i teksten.
Forretterne serveres med hjemmebagt brød og smør

Torsk – Grønkål – Peberrod
Pocheret torsk med Gremolata på grønkål, bacon granulat og peberrodsglaze

Jordskokker – Pancetta – Urter
Cremet jordskokkesuppe med sprød pancetta og urteolie

Kylling – Pesto – Svampe
Kyllingerulle med pesto og soltørret tomat, med cremet salat, løgkiks og svampecreme

  • Rosastegt oksemørbrad – kr. 75,-
  • Lagemarineret kalveculotte – kr. 50,-
  • Oksefilet med timian – kr. 50,-
  • Svinemørbrad med Gremolata – kr. 50,-
  • Urtemarineret lammeculotte – kr. 75,-
  • Alebraiserede svinekæber – kr. 50,-
  • Roulade af kalkun med spinat og Pancetta – kr. 65,-
  • Sprængt andebryst – kr. 75,-
  • Edamame Falafel – kr. 40,-
  • Svampepostej – kr. 40,-
  • Vegansk ”Bøf” a la Gæstgiveriet – kr. 40,-
  • Ovnstegte krydderkartofler – kr. 20,-
  • Knuste kartofler – kr. 20,-
  • Pommes Anna – kr. 30,-
  • Gastrikbagte rodfrugter – kr. 30,-
  • Ratatouille a la Glamsbjerghus – kr. 30,-
  • Glaserede skorzonerrødder – kr. 30,-
  • Stegt kål med bacon og peber – kr. 30,-
  • Urtefyldte – gratinerede Cannelloni – kr. 40,-
  • Pastasalat a la Vejrhanen – kr. 30,-
  • Sæsonens grønt – stegt – bagt – glaseret – kr. 35,-
  • Skysauce – kr. 15,-
  • Barbecuesauce – kr. 20,-
  • Whiskysauce – kr. 20,-
  • Koriandercreme – kr. 15,-
  • 1 salat – kr. 30,-
  • 2 salater – kr. 50,-
  • 3 salater – kr. 75,-
  • 4 salater – kr. 100,-
  • Hjemmebagt brød & Smør – kr. 10,-

De følgende desserter er fra vores selskabsmenuer fra januar, februar og marts. Ønsker du at se flere desserter, finder du dem under Selskaber og Selskabsmenuer øverst.

Alle desserter koster 100,- med mindre at andet er angivet i teksten.

Æble – Vanilje – Chokolade
Panna Cotta med karameliseret æble, vaniljeiscreme og chokolade

Nødder – Sorbet – Havtorn
Nøddekage med syrlig sorbet og havtornsirup

Chokolade – Appelsin – Sprødt
Chokolademousse med syltet appelsin og hvid chokolade

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.