Buffet

Vi anbefaler, at en dejlig buffet fyldt med mange lækre retter, altid indledes med en tallerkenanrettet forret samt afsluttes med en tallerkenanrettet dessert. Fordelen er, at selskabet stille og roligt kan samles omkring bordene, nyde den serverede forret i ro og mag, hilse på bordherren/-damen – uden straks at skulle rejse sig for at få mad. På samme rolige måde runder dessertserveringen middagen af.

Buffeten kan sammensættes på præcis den måde, du/I ønsker det – vi har opdelt retterne for at skabe et bedre overblik, og alle retter er prissat individuelt, så du/I selv bestemmer, hvad jeres buffet skal bestå af.

De følgende forretter er fra vores selskabsmenuer fra oktober, november og december. Ønsker du at se flere forretter, finder du dem under Selskaber og Selskabsmenuer øverst.

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Torsk – Rødbede – Æg
Dampet torsk med rødbedecreme, peberrod, bacon, sennep og granuleret æg

Svampe – Pancetta – Urter
Svampesuppe med syltet kantarel, sprød Pancetta og urteolie

Laks – Jordskok – Dild
Koldrøget laks med cremet urtesalat, jordskokkechips og dildmayo

  • Rosastegt oksemørbrad
  • Lagemarineret kalveculotte
  • Oksefilet med timian
  • Svinemørbrad med Gremolata
  • Urtemarineret lammeculotte
  • Alebraiserede svinekæber
  • Roulade af kalkun med spinat og Pancetta
  • Sprængt andebryst
  • Edamame Falafel
  • Svampepostej
  • Vegansk ”Bøf” a la Gæstgiveriet
  • Ovnstegte krydderkartofler
  • Knuste kartofler
  • Pommes Anna
  • Gastrikbagte rodfrugter
  • Ratatouille a la Glamsbjerghus
  • Glaserede skorzonerrødder
  • Stegt kål med bacon og peber
  • Urtefyldte – gratinerede Cannelloni
  • Pastasalat a la Vejrhanen
  • Sæsonens grønt – stegt – bagt – glaseret
  • Skysauce
  • Barbecuesauce
  • Whiskysauce
  • Koriandercreme
  • 1 salat
  • 2 salater
  • 3 salater
  • 4 salater
  • Hjemmebagt brød & Smør

De følgende desserter er fra vores selskabsmenuer fra oktober, november og december. Ønsker du at se flere desserter, finder du dem under Selskaber og Selskabsmenuer øverst.

Chokolade – Vanilje – Passionsfrugt
Fransk Chokoladekage med vaniljesifon, passionsfrugtsirup og – sorbet samt sprødt

Pære – Vanilje – Mandel
Syltet pære Panna Cotta med Sabayonnecreme, frisk frugt og mandel Tuiles

Ris – Kirsebær – Mandel
Mandelkage med Ris a la Mande, kirsebærgelè og brændte mandler

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.