Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus - med mundbind på!

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Faciliteter

Book dit ophold allerede i dag!

Det bedste fyn kan tilbyde

Nyd et ophold i smukke omgivelser

Efter to års renovering fremstår GlamsBjergHus som et indbydende, moderne og digitalt hotel på Vestfyn. 
GlamsBjergHus tilbyder overnatning i hyggelige omgivelser til rimelige priser.  
Ved booking modtager du en kode som giver dig adgang til din lejlighed, samt de to indgange og til vores cykelområde. Det er kun dig, der kender koden, og du kan lukke dig ind i bygningen på alle tidspunkter af døgnet.  Receptionen er derfor ikke bemandet 24/7. Det betyder, at du ikke behøver at tjekke ind eller ud i
receptionen ved ankomst/afrejse. 

Gratis wifi – gratis parkering – vaskerum til fri afbenyttelse – gratis aflåst cykelområde med plejeprodukter og vask.

MUNDBIND OG COVID-19 GlamsBjergHus følger myndighedernes retningslinjer. Derfor skal alle ansatte og gæster bære mundbind når de bevæger sig rundt på GlamsBjergHus. Du må godt tage mundbind af når du sidder ned.
Vi glæder os til at se dig – og vi passer på hinanden.

Glæd en du holder af med at give dem et gavekort til et ophold på GlamsBjergHus!

Nyrenoverede lejligheder

Den totale ombygning over de sidste to år er sket under ledelse af den vestfynske arkitekt Arne Andersen.

Hver af de 12 lejligheder er indrettet med god udnyttelse af pladsen og sans for detaljer.  Hver lejlighed er unik. Alle lejligheder er lyse, varme og indbydende. Hver lejlighed har eget badeværelse med bruser og eget køkken. Du kan læse mere om hver enkel lejlighed og se plantegning her under Ferielejligheder.

Optegnelse over faciliteterne i hver lejlighed.

Moderne ferielejligheder

De 12 ferielejligheder på GlamsBjergHus er nyindrettet i en skøn kombination af nordisk stil med fynske herligheder. Her mødes moderne bekvemmeligheder med gammeldags håndværk. Hver lejlighed er malet i en klassisk farve valgt af farvearkitekten Christian Lauritzen. Hver vægfarve gengiver farven på en plante eller blomst i den fynske natur. Lejlighederne har fået navn efter denne plante. På væggene hænger malerier af naturscener eller blomster. Ikke mesterværker, men hvert penselstrøg er udført med kærlighed og tålmodighed. På sofaer og senge ligger der håndstrikkede- eller hæklede tæpper. Gulvene er af træ pyntet med ægte tæpper. Her mærker du hvor meget kærlighed, ro og overskud indgår i dette håndværk.

Hver lejlighed har eget veludstyret køkken hvor du selv kan tilberede morgenmad. Vi anbefaler brødet fra Glamsbjerg Bageri som ligger længere ned af Søndergade. 

Vi serverer Bjergbrunch hver søndag fra 10:00 – 13:00.

Alt hvad du behøver til et hyggeligt ophold

Hvert køkken er fyldt udstyret med elkedel, stempelkande, gryder, pande, knive, bestik service, viskestykke og opvaskebørste. Du kan læse specifikation over de hårde hvidevarer i beskrivelsen af hver lejlighed. På badeværelset er der hårtørrer. 

GlamsBjergHus er med på den digitale bølge. Derfor har vi valgt en professionel løsning fra RAW IT til infoskærme ved vores indgange, vores infokanal og  fjernsyn i lejlighederne. Hver lejlighed har et
40” fjernsyn i lækkert minimalistisk design med en høj billedkvalitet, et godt udvalg af kanaler samt indbygget Chromecast, hvilket gør at du kan følge med i dine yndlingsserier mens du bor hos os.  I nogle af lejligheder er der både fjernsyn i stuen og i soveværelset. Du kan læse mere om vores tv-løsning her.

På hver etage er der et vaskerum til fri afbenyttelse som indeholder vaskemaskine, tørretumbler,  tørrestativ, strygebræt- og strygejern, og støvsuger. Nogle af lejlighederne har i øvrigt egen vaskemaskine/tørretumbler.

Du får adgang til din lejlighed gennem en 4-cifret personlig kode som tilsendes sammen med bookingen. Koden giver dig adgang til de to indgange ved GlamsBjergHus, til porten hvor der er overdækket og aflåst opbevaring af cykler, barnevogn mm., samt til din egen lejlighed. Det er kun dig der kender din kode. Du er naturligvis velkommen til at dele koden med dine medgæster i lejligheden.

Du kan lukke dig ind i bygningen på et hvilket som helst tidspunkt. Vores kodesystem er specielt udviklet til GlamsBjergHus af IT Instituttet, København.

Der er elevator til gangbesværet . Elevatoren har i øvrigt plads til cyklen hvis du gerne vil liste din cykel op i lejligheden. Der er aflåst cykleparkering under tag sammen med et aflåst skab til opladning af elcykelbatterier. 

Vi har et godt samarbejde med Glamsbjerg Fritidscenter som ligger lige ved siden af hotellet. Der er en fin multibane bagved hotellet som vores gæster er velkomne til at bruge når banen er ledig. Banen er belyst. Ønsker du f.eks. at spille badminton mens du er hos os, booker vi gerne en bane. I sommersæsonen er der normalt adgang til Friluftsbadet lige ved siden af GlamsBjergHus. Friluftsbadet er et stykke dansk historie og blev etableret i 1935 som en del af Glamsbjerg Hotel. Desværre er Friluftsbadet lukket i 2020 grundet Covid-19. 

Spiller du golf har du hele 3 golfbaner i nærheden at vælge imellem. Vi har et samarbejde med hver af disse golfklubber. Du er velkommen til at spørge os om green fee og vi booker gerne banen for dig. 

Vestfyns Golfklub
Barløseborg Golfbane
Odense Eventyr Golf

Glæd en du holder af ved at købe et gavekort til et ophold på GlamsBjergHus

Faciliteter

Ferie med familie og venner

Det er altid hyggeligt med et lille ophold sammen med familien og venner. Slap af i bekvemme omgivelser. Hyg jer omkring spisebordet med gode fynske råvarer. Fordyb dig i lejlighedens bogudvalg. Spis sammen i Restauranten, hvis du vil frigøres fra madlavning. Hent godt brød og kager fra bageren, som ligger længere op af Søndergade og bryg eget kaffe i lejlighedens stempelkande.

Børn er altid velkomne på GlamsBjergHus. Vi har en Trip Trap højstol i Restauranten/Caféen, en babypakke som kan lejes (babypakken består af en “stol på stol” barnestol, en babyseng med ekstra babymadras samt dyne og sengetøj), en legetøjskurv med legetøj som må lånes under opholdet såvel som to bordtennisborde til de større børn (som deres voksne er også velkomne til at bruge!). Disse redskaber kan også bruges som underholdning under selskaber.

Ønsker du at forkæle dig selv – eller en du holder af – har vi et dejligt samarbejde med Ørnereden Naturbehandling i Tommerup. Her kan du bl.a. opleve Aloha Hawaiiansk massage som er en blid, dybdegående, afbalancerende helkropsmassage. 

Romantisk get-away

Tilbring en weekend eller nogle dage sammen i rolige omgivelser på GlamsBjergHus. Gå tur i den fynske natur. Besøg det gamle maritimt købstad Assens og iagttag sejlskibe på havnen. Tag Hjertestien gennem Glamsbjerg – også kendt som Søholmsstien – fordi den smukke og romantiske Krengerup Gods. Du kan også cykle en tur til Helnæs, Svanninge Bakker eller Faaborg. Der er så mange muligheder.

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.