Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

Faciliteter

Book dit ophold allerede i dag!

Det bedste fyn kan tilbyde

Nyrenoverede lejligheder

Efter to års renovering fremstår GlamsBjergHus som et indbydende, moderne og digitalt hotel på Vestfyn. 
GlamsBjergHus tilbyder overnatning i hyggelige omgivelser til rimelige priser.  
Ved booking modtager du en kode, som giver dig adgang til din lejlighed, samt de to indgange og til vores cykelområde. Det er kun dig, der kender koden, og du kan lukke dig ind i bygningen på alle tidspunkter af døgnet.  Receptionen er derfor ikke bemandet 24/7. Det betyder, at du ikke behøver at tjekke ind eller ud i receptionen ved ankomst/afrejse. 

Ankomst fra kl. 15:00. Afrejse senest kl. 11:00. 

Gratis wifi – gratis parkering – vaskerum til fri afbenyttelse – gratis aflåst cykelområde med plejeprodukter og vask.

Din egen lejlighed

Den totale ombygning over de sidste to år er sket under ledelse af den vestfynske arkitekt Arne Andersen.

Hver af de 12 lejligheder er indrettet med god udnyttelse af pladsen og sans for detaljer. Hver lejlighed er unik. Alle lejligheder er lyse, varme og indbydende. Hver lejlighed har eget badeværelse med bruser og eget køkken. Du kan læse mere om hver enkel lejlighed og se plantegning her under Ferielejligheder.

Optegnelse over faciliteterne i hver lejlighed

Dejlig lejlighed – alt er helt nyt. Dejligt med TV med Chromecast.”
Anni, gæst

Moderne ferielejligheder

De 12 ferielejligheder på GlamsBjergHus er nyindrettede i en skøn kombination af nordisk stil med fynske herligheder. Her mødes moderne bekvemmeligheder med gammeldags håndværk. Hver lejlighed er malet i en klassisk farve valgt af farvearkitekten Christian Lauritzen. Hver vægfarve gengiver farven på en plante eller blomst i den fynske natur. Lejlighederne har fået navn efter denne plante. På væggene hænger malerier af naturscener eller blomster. Ikke mesterværker, men hvert penselstrøg er udført med kærlighed og tålmodighed. På sofaer og senge ligger der håndstrikkede- eller hæklede tæpper. Gulvene er af træ pyntet med ægte tæpper. Her mærker du, hvor meget kærlighed, ro og overskud der indgår i dette håndværk.

Hver lejlighed har eget veludstyret køkken*, hvor du selv kan tilberede morgenmad. Vi anbefaler brødet fra Glamsbjerg Bageri, som ligger længere nede af Søndergade. 

* 105 Ramsløg og 207 Timian er uden køkken – medmindre de lejes sammen med 107 Havre og 209 Strandmandstro.

Alt hvad du behøver til et hyggeligt ophold

Hvert køkken er fyldt udstyret med elkedel, kaffemaskine, stempelkande, gryder, pande, knive, bestik, bordservice, viskestykke og opvaskebørste. Du kan læse specifikation over de hårde hvidevarer i beskrivelsen af hver lejlighed. På badeværelset er der hårtørrer.
Prisen er inklusiv obligatorisk slutrengøring samt linned og håndklæder.

GlamsBjergHus er med på den digitale bølge. Derfor har vi valgt en professionel løsning fra RAW IT til infoskærme ved vores indgange, vores infokanal og fjernsyn i lejlighederne. Hver lejlighed har et
40” fjernsyn i lækkert minimalistisk design med en høj billedkvalitet, et godt udvalg af kanaler samt indbygget Chromecast, hvilket gør, at du kan følge med i dine yndlingsserier, mens du bor hos os. I nogle af lejlighederne er der både fjernsyn i stuen og i soveværelset.

TV kanaler: DR1, DR2, DR Ramasjang, TV2 Danmark, TV2 News, Eutosport, Eurosport 2, TV3, TV3+ puls, Discovery Channel, National Geographic.

På hver etage er der et vaskerum til fri afbenyttelse som indeholder vaskemaskine, tørretumbler, tørrestativ, strygebræt- og strygejern, og støvsuger. Nogle af lejlighederne har i øvrigt egen vaskemaskine/tørretumbler.

Du får adgang til din lejlighed gennem en 4-cifret personlig kode, som tilsendes sammen med bookingen. Koden giver dig adgang til de to indgange ved GlamsBjergHus, til porten hvor der er overdækket og aflåst opbevaring af cykler, barnevogn mm., samt til din egen lejlighed. Det er kun dig, der kender din kode. Du er naturligvis velkommen til at dele koden med dine medgæster i lejligheden.

Der er elevator til gangbesværede. Elevatoren har i øvrigt plads til cyklen, hvis du gerne vil liste din cykel op i lejligheden. Der er aflåst cykleparkering under tag sammen med et aflåst skab til opladning af elcykelbatterier.

Vi har et godt samarbejde med Glamsbjerg Fritidscenter, som ligger lige ved siden af hotellet. I sommersæsonen er der normalt adgang til Friluftsbadet lige ved siden af GlamsBjergHus. Friluftsbadet er et stykke dansk historie og blev etableret i 1935 som en del af Glamsbjerg Hotel.

Dejligt sted og faciliteter. Vi vil gerne udforske området en anden gang og kunne sagtens finde på at booke hos jer igen. God pris og det var helt fint at der var selvbetjening. Det fungerede så fint 🙂
Jeanette, gæst

Faciliteter

Ferie med familie og venner

Det er altid hyggeligt med et lille ophold sammen med familien og venner. Slap af i bekvemme omgivelser. Hyg jer omkring spisebordet med gode fynske råvarer. Fordyb dig i lejlighedens bogudvalg. Spis sammen i Gæstgiveriet, hvis du vil frigøres fra madlavning. Hent godt brød og kager fra bageren, som ligger længere nede af Søndergade og bryg egen kaffe i lejlighedens stempelkande.

Børn er altid velkomne på GlamsBjergHus. Vi har en Trip Trap højstol i Gæstgiveriet, en babypakke, som kan lejes (babypakken består af en “stol på stol” barnestol, en babyseng med ekstra babymadras samt dyne og sengetøj), en legetøjskurv med legetøj, som må lånes under opholdet, såvel som bordtennisbord til de større børn (som deres voksne også er velkomne til at bruge!). Disse redskaber kan også bruges som underholdning under selskaber.

Romantisk get-away

Tilbring en weekend eller nogle dage sammen i rolige omgivelser på GlamsBjergHus. Gå tur i den fynske natur. Besøg den gamle maritime købstad Assens og iagttag sejlskibe på havnen. Tag Hjertestien gennem Glamsbjerg – også kendt som Søholmsstien – forbi det smukke og romantiske Krengerup Gods. Du kan også cykle en tur til Helnæs, Svanninge Bakker eller Faaborg. Der er så mange muligheder – se dem her.

Ophold på GlamsBjergHus

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus.

Scroll to Top