Selskabslokaler

Egnens bedste fester!

Vi vil gøre, alt hvad vi kan for at skabe den allerbedste oplevelse for dig, og din familie og venner. Vores selskabslokaler har plads til op til 200 gæster. Er din fest mindre, finder vi det rigtige lokale til dig.

Hos os kan du selvfølgelig holde alle slags fester – fødselsdag, barnedåb, konfirmation, bryllup, gravøl, firmafest, julefrokost, jubilæum, familiekomsammen.

Alle vores selskabslokaler har rustikke, hvidmalede mursten, trægulv og lydisolerede loft. De fremstår lyse og imødekommende til dit næste arrangement.

Vi har et Roland digitalt klaver i bedste kvalitet. Klaveret kan også flyttes til de alle selskabslokaler efter ønske. Spil op til dans eller akkompagnerer fødselsdagssange eller julesange, og skab en ekstra god stemning til din fest.

Vi har også to bordtennisborde. Sig til ved bestilling, om du ønsker at låne det i forbindelse med din fest.

Plads til alle selskaber

Vi har god plads til dig og dine gæster:

  • Pejsestuen plads til 80 gæster
  • Selskabslokale Nord plads til 90 gæster
  • Selskabslokale Midt plads til 60 gæster
  • Selskabslokale Syd plads til 40 gæster
  • Nord/Midt/Syd plads til 200 gæster

Vi har naturligvis også flag, hvis du ønsker, at vi hejser flag udenfor hovedindgangen. Holder du fest i en romantisk anledning, har vi et kæmpe metalhjerte, som kan stilles op foran hovedindgangen, der kan pyntes som æresport på jeres anmodning.

Husk, vi kan tilbyde overnatning i forbindelse med din fest, så du kan hygge dig til den lyse morgen. Vi har 12 ferielejligheder og elevator til alle etager.

Lav en forespørgsel

Lav en forespørgsel på dit næste selskab på GlamsBjergHus.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.