Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

Grøn profil

Book dit ophold allerede i dag!

med bæredygtighed som målsætning

Vi tager ansvar for miljøet

Allergivenlig vask

Vi bruger Centralvaskeriet – et bæredygtigt vaskeri som bruger svanemærkede vaskemidler. Det kan du læse mere om her.

Vi bruger kun allergivenlige dyner, hovedpuder og kvalitetsbomuldslagener fra Beierholm.

Vi er et allergivenligt hotel – hunde er ikke tilladt (hverken de små eller de store af slagsen).

Der er luftventilation i hele hotellet.

Hygiejne.

Der er håndsprit i dispensere ved vores indgang. Vores omgivelser holdes naturligvis løbende rent efter alle kunstens regler. Vi spritter ofte dørhåndtag, elevatorknapper og alle overflader af.

På toiletterne bruger vi håndsæbe i dispenser og papirservietter. Syng vores vaskesang mens du vasker hænder – så passer tiden med rene hænder.

Oplader til din el-bil

Vi har Glamsbjergs eneste (til dato!) oplader til el-biler. Der kan oplades 2 biler ad gangen, og el-standeren er placeret lige overfor vores hovedindgang. Vores stander er på Clevers app og er Type-2 AC 11-22 kW.

Find nærmeste Clever ladestation her.

Transport på egen energi

GlamsBjergHus er et cykelhotel og vi gør alt hvad vi kan for at promovere cykling fremfor bilkørsel! Vi har en aflåst cykelgarage, opladestationer (med kodelås) til batterier fra el-cykler, trykluft til at pumpe cyklerne og til rengøring, fuldt udstyret cykelværksted for gør-det-selv cyklister og ophænge-cykelstativer. For cyklister med særlig kostbare køretøjer er der mulighed for at tage cyklen med på værelset, idet er der en rummelig elevator mellem etagerne.

GlamsBjergHus ligger i et meget cykelvenligt område med mange biveje uden generende biltrafik.

Varmeforbrug

Bygningen er topisoleret i forbindelse med nyistandsættelsen. Vi bruger miljøvenlige LED pærer i den udstrækning det er muligt.
Tæpperne giver både hygge og varme til trætte fødder.

Madspild

Vi gør alt, hvad vi kan for at begrænse madspild. Bl.a. har vi langt mere tallerkenservering end buffet til vores selskaber og i Gæstgiveriet. 

Genbrug

Vi elsker gammeldags sysler. Derfor vil du finde meget genbrug i vore moderne nordiske lejligheder. Malerier på vægge, gamle blomstrede kaffekander i vindueskarme, håndstrikkede- eller hæklede tæpper på sofaer og senge… Her er der ro og respekt for håndarbejdet udført med kærlighed. Bliver du forelsket i en genstand i din lejlighed så sig til og vi finder en god pris til dig.

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.