Gæstgiveriet
Gastronomisk mad med et glimt i øjet.
I vores restaurant Gæstgiveriet, får du en unik oplevelse, hvor sæsonens råvarer præger menuen og maden bliver lavet fra bunden. Vi har forskellige tiltag i restauranten og skrifter løbende i menukortet.
Kontakt os for informationer om allergener for ingredienser i vores retter, samt i tilfælde af gluten- eller laktose allergi. Vi anbefaler altid at fortælle os om allergener ved første mulighed, så vi kan sørge for den bedst mulige oplevelse.
Vi glæder os til at se dig!




A la carte i Gæstgiveriet
Vores helt nye A La Carte menu er klar – Velbekomme!
Forretter
Til alle forretter serveres der hjemmebagt brød og smør
GlamsBjergHus` Rejecocktail – kr. 89,-
Rejer – Salat – Dressing – Caviart – Sprødt
Cæsarsalat – kr. 89,-
Stegt kyllingebryst – Parmesan – Grønt – Dressing – Croutoner
Rødbedetatar (vegetarisk!) – kr. 79,-
Rødbede – Urtemayo – Æg – Rødløg – Sprødt
Varmrøget laksesalat – kr. 89,- Laks – Grønt – Malt – Creme
Hovedretter
Oksesteak af filet, 180 g. – kr. 169,-
Steak – Sæsonens grønt – Kartofler – Skysauce
Oksemørbrad medaljon 200 g. – kr. 219,-
Mørbrad – Sæsonens grønt – Kartofler – Skysauce
Gæstgiveriets vegetariske “bøf” – kr. 135,-
Edamame – Sæsonens grønt – Kartofler – Fetacreme
Gæstgiveriets pastaretter – kr. 115,- Vælg imellem: Kylling – Pestoflødesauce – frisk pasta – parmesan Laks – Spinat – Sennepsfløde – frisk pasta – nødder Bolognese – frisk pasta – okse – tomatsauce – parmesan
Børnemenu
Frit valg imellem Gæstgiveriets pastaretter – kr. 85,-
Lune frikadeller m/ kartofler og skysauce – kr. 75,-
Desserter
Desserttallerken a la GlamsBjergHus – kr. 89,-
Kokkens sammensætning af lækre råvarer til den søde tand
Is med chokoladesauce og bær – kr. 75,- Vaniljeis – Chokoladesauce – Bær – Sprødt
Pandekager med is og syltetøj – kr. 75,-
Gammeldags æblekage – kr. 65,-
Æblemos – Makroner – Fløde – Ribsgele
Gastronomisk Aften
Fredag d. 2. september holder vi den næste
Gastronomiske Aften kl. 18.30 – 22.00
Til Gastronomisk Aften byder vi velkommen til en helaftensoplevelse, hvor vi forkæler med 5 serveringer, og vine til 690,-
Aftenens menu
Aperitif & Bobler
Gastronomisk “Klassisk Torsk” med rødbede, bacon, æg, sennep og peberrod
Stegt Unghanebryst med grillet majs, gulerodspuré, hønseglaze og kartofler
Vanilje Panna Cotta med syltede rabarber, sorbet, skovsyre og sprødt
Kaffe/the samt 1 Avec og hjemmelavede fyldte chokolader



Gæstgiveriet's Smørrebrød
GlamsBjergHus tilbyder nu luksus smørrebrød der kan nydes i Gæstgiveriet, eller som Take-Away.
Fisk
Kryddersild m/ karrysalat samt kapers og løg – kr. 90,- eller som take-away kr. 65,-
Æg og rejer m/ hjemmerørt mayonnaise, caviar og citron (billede 1) – kr. 100,- eller som take-away kr. 80,-
Koldrøget laks m/ rejer samt asparges og citron – kr. 120,-
Rødspættefilet m/ hjemmerørt remoulade og citron – kr. 130,- eller som take-away kr. 100,-
Kød
Lune frikadeller m/ kold kartoffelsalat og urter – kr. 100,- eller som take-away kr. 80,-
Kartoffelmad m/ hjemmerørt mayonnaise, ristede løg og syltede rødløg (billede 2) – kr. 90,- eller som take-away kr. 80,-
Roastbeef m/ hjemmerørt remoulade, agurkesalat, peberrod og ristede løg (billede 3) – kr. 90,- eller som take-away kr. 80,-
Hønsesalat m/ bacon, ristede svampe og ananas – kr. 90,- eller som take-away kr. 80,-
Diverse
Månedens smørrebrød 1 stk. – kr. 110,- eller som take-away kr. 100,-
3 stk. uspecifiseret smørrebrød – kr. 200,- eller som take-away kr. 120,-
Tapas Smørrebrødsbræt m/ 3 stk. – kr. 120,-
Tapas Smørrebrødsbræt m/ 6 stk. – kr. 220,-
Dagens kage – kr. 60,-
Take-Away:
Bestilling alle hverdage kl. 9 til 15 på tlf. 64 72 14 09
Senest kl. 12 ved afhentning samme dag
Book et bord
Åbningstider i Gæstgiveriet:
Tirsdag – Lørdag kl. 11.00 – 15.00
A la carte
Fredag kl. 17.00 – 22.00
Køkkenet lukker kl. 21:00
Gastronomisk Aften – 1. fredag i måneden kl 18.30
Næste gang er d. 2. september 2022