Gæstgiveriet

Gastronomisk mad med et glimt i øjet.
I Gæstgiveriet får du en unik oplevelse, hvor sæsonens råvarer præger menuen og maden bliver lavet fra bunden.

Covid-19
Vi overholder alle gældende coronarestriktioner.
Når du ankommer til GlamsBjergHus, skal du fremvise Conronapas eller negativ coronatest. Alle ansatte og gæster skal bære mundbind, når de bevæger sig rundt på GlamsBjergHus. Du må tage mundbindet af, når du sidder ned. Vi søger for god afstand mellem bordene. Der er håndsprit ved vores indgange. Husk, at bestille bord i forvejen.

Sankt Hans

Sankt Hans menu i Gæstgiveriet

Laks – Soya – Asparges

Grillet kalveculotte – Blomkål – Gulerod

Jordbær – Knas – Hyldeblomst

Kr. 395,-


Børnemenu

Frikaldeller – Kartofler – Grønt

Kr. 75,-

A la carte restaurant

Hver torsdag er vores a la carte aften. Menukortet byder på oplevelser for hele familien, hvor børnene er meget velkomne og rammerne er lagt til hyggelige timer.
Bestil bord i forvejen.

Fantastisk restaurant. Den unge mand der serverede, var yderst opmærksom. Jeg vil klart anbefale stedet til andre.
Prisen var også ganske rimelig. Skønne omgivelser.
Vi ses snart igen
.”
Claus, gæst

Gastronomisk aften

Hver fredag og lørdag byder vi jer velkommen til en helaftensoplevelse, hvor vi forkæler med syv serveringer, velkomstbobler og vin ad libitum til kun kr. 595,-

Junimenu

Snack, bobler og blødt på husets måde

Radiser i “jord”

Kammuslinger – Hvide asparges – Ramsløg
Ristede kammuslinger, brændte asparges, olie på ramsløg og airbag

Kalv – Spidskål – Citron
Kalv i urter, svampestøv, citronglaseret spidskål og karamelliseret løgpuré

Rabarber – Hvid chokolade – Citronverbena
Rabarbersorbet, hvid chokolade panna cotta, citronverbena og knas

Vin ad libitum

Kaffe med avec og lidt til den søde tand

Gastronomisk Aften starter kl. 18.30. Menuen skifter hver måned.
Bord skal bestilles i forvejen, senest dagen før kl. 16.00

Åbningstider

Se vores menukort til à la carte aften her

Book et bord

Åbningstider Gæstgiveriet
Torsdag kl. 18.00 – 22.00 (À la carte)
Fredag og lørdag kl. 18.30 – 22.00 (Gastronomisk Aften) 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.