Gæstgiveriet
Gastronomisk mad med et glimt i øjet.
I vores restaurant, Gæstgiveriet, får du en unik oplevelse, hvor sæsonens råvarer præger menuen og maden bliver lavet fra bunden. Vi har forskellige tiltag i restauranten og skrifter løbende i menukort.
Kontakt os for informationer om allergene ingredienser i vores retter.



A la carte i Gæstgiveriet
Forretter
Til alle forretter serveres der hjemmebagt brød og smør
GlamsBjergHus` Rejecocktail – kr. 79,-
Rejer – Salat – Dressing – Nødder – Sprødt
Sprøde fiske croquettes – kr. 89,-
Fisk – Urtesalat – Skalotteløgscreme
Cæsarsalat – kr. 89,-
Stegt kyllingebryst – Parmesan – Grønt – Crouton
(fås også som hovedret til kr. 139,-)
Hovedretter
Sprødstegt laks – kr. 169,-
Laks – Syrlige urter – Frisk pasta – Sennepsfløde
Oksesteak – kr. 159,-
Steak – Gastrikbagte rodfrugter – Ristede kartofler – Skysauce
Edamame bøf – kr. 99,-
Edamame -Stegte ris – Tomatchutney – Fetacreme
Børnemenu
Sprød kylling med ristede kartofler og grønt – kr. 75,-
Spaghetti Bolognese – kr. 75,-
Desserter
Desserttallerken a la GlamsBjergHus – kr. 79,-
Sødt – Sprødt – Blødt
Is med chokoladesauce – kr. 65,-
Pandekager med is og syltetøj – kr. 65,-
Gastronomisk Aften
Fredag d. 3. Juni holder vi den næste
Gastronomiske Aften kl. 18.30 – 22.00
Til Gastronomisk Aften byder vi velkommen til en helaftensoplevelse, hvor vi forkæler med 5 serveringer, og vine til 690,-
Aftenens menu
Aperitif & Bobler
Kammuslinger med fennikelcrudité, asparges, urteolie og brøndkarse
Krydret Oksemørbrad med nye løg, rødbedepuré, kartofler og rødvinssauce
Baked Alaska med pistaciebund, Nougatis, krystalliseret chokolade
Kaffe/the samt 1 Avec og hjemmelavede fyldte chokolader
Book et bord
Åbningstider Gæstgiveriet
A la carte
Fredag kl. 17.00 – 22.00
Køkkenet lukker kl. 21:00
Gastronomisk Aften
1. fredag i måneden kl 18.30