Gæstgiveriet

Gastronomisk mad med et glimt i øjet.

I vores restaurant Gæstgiveriet, får du en unik oplevelse, hvor sæsonens råvarer præger menuen og maden bliver lavet fra bunden. Vi har forskellige tiltag i restauranten og skrifter løbende i menukortet.

Kontakt os for informationer om allergener for ingredienser i vores retter, samt i tilfælde af gluten- eller laktose allergi. Vi anbefaler altid at fortælle os om allergener ved første mulighed, så vi kan sørge for den bedst mulige oplevelse.

Vi glæder os til at se dig.

Julemiddag i Gæstgiveriet

De tre første fredage i december, d. 2, 9 og 16 december inviterer vi indenfor til 3-retters julemiddag i Gæstgiveriet klokken 18:00. Menuen lyder således:

  • Gravad laks og karrysild, serveret på brød m/ dressing, urter og kapers
  • Ribbensteg m/ rødkål, brune kartofler, hvide kartofler, sauce og chips
  • Risalamande m/ kirsebærsauce
Pris pr. person 195,- kroner

A la carte i Gæstgiveriet

De sidste a la carte dage 2022 er Fredag d. 18 november og Fredag d. 25 november.

Forretter

Til alle forretter serveres der hjemmebagt brød og smør

GlamsBjergHus` Rejecocktail – kr. 89,-
Rejer – Salat – Dressing – Caviart – Sprødt

Cæsarsalat – kr. 89,-
Stegt kyllingebryst – Parmesan – Grønt – Dressing – Croutoner

Rødbedetatar (vegetarisk!) – kr. 79,-
Rødbede – Urtemayo – Æg – Rødløg – Sprødt

Varmrøget laksesalat kr. 89,- Laks – Grønt – Malt – Creme

Hovedretter


Oksesteak af filet, 180 g. – kr. 169,-
Steak – Sæsonens grønt – Kartofler – Skysauce

Oksemørbrad medaljon 200 g. – kr. 219,-
Mørbrad – Sæsonens grønt – Kartofler – Skysauce

Gæstgiveriets vegetariske “bøf” – kr. 135,-
Edamame – Sæsonens grønt – Kartofler – Fetacreme

Gæstgiveriets pastaretter – kr. 115,- Vælg imellem: Kylling – Pestoflødesauce – frisk pasta – parmesan Laks – Spinat – Sennepsfløde – frisk pasta – nødder Bolognese – frisk pasta – okse – tomatsauce – parmesan

Børnemenu


Frit valg imellem Gæstgiveriets pastaretter – kr. 85,-

Lune frikadeller m/ kartofler og skysauce – kr. 75,-

Desserter

Desserttallerken a la GlamsBjergHus – kr. 89,-
Kokkens sammensætning af lækre råvarer til den søde tand

Is med chokoladesauce og bær – kr. 75,- Vaniljeis – Chokoladesauce – Bær – Sprødt

Pandekager med is og syltetøj – kr. 75,-

Gammeldags æblekage – kr. 65,-
Æblemos – Makroner – Fløde – Ribsgele

Gastronomisk Aften

Gastronomisk Aften er slut for i år – Mange tak for jeres flittige besøg i Gæstgiveriet.

Fredag d. 6 januar 2023 holder vi den næste
Gastronomiske Aften kl. 18:30 til 22:00

Til Gastronomisk Aften byder vi velkommen til en helaftensoplevelse, hvor vi forkæler med 5 serveringer, og vine til 690,- kroner.

Menuen er under udarbejdelse.

Gæstgiveriet's Smørrebrød

Nyd GlamsBjergHus’ lækre højtbelagte smørrebrød som takeaway.

Menu

Fisk

Kryddersild m/ karrysalat samt kapers og løg – take-away kr. 65,-

Æg og rejer m/ hjemmerørt mayonnaise, caviar og citron take-away kr. 80,-

Rødspættefilet m/ hjemmerørt remoulade og citron – take-away kr. 100,-

Kød

Lune frikadeller m/ kold kartoffelsalat og urter – take-away kr. 80,-

Kartoffelmad m/ hjemmerørt mayonnaise, ristede løg og syltede rødløg take-away kr. 80,-

Roastbeef m/ hjemmerørt remoulade, agurkesalat, peberrod og ristede løg take-away kr. 80,-

Hønsesalat m/ bacon, ristede svampe og ananas – take-away kr. 80,-

Diverse

3 stk. uspecifiseret smørrebrød – take-away kr. 120,-

Tapas Smørrebrødsbræt m/ 3 stk. – take-away kr. 120,-

Tapas Smørrebrødsbræt m/ 6 stk. – take-away kr. 220,-

Dagens kage – take-away kr. 60,-

Bestilling alle hverdage kl. 9 til 15 på tlf. 64 72 14 09

Afhentes Tirsdag til Fredag imellem kl. 11 og 16. Bestilling senest kl. 12 ved afhentning samme dag.

Bestil bord i Gæstgiveriet

A la carte

Fredag kl. 18.00 – 21.00
Sidste a la carte dage 2022 er Fredag d. 18 november og Fredag d. 25 november.

Gastronomisk Aften – 1. fredag i måneden kl 18.30

Næste gang er d. 6 januar 2023

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.