Gæstgiveriet

Gastronomisk mad med et glimt i øjet.
I vores restaurant, Gæstgiveriet, får du en unik oplevelse, hvor sæsonens råvarer præger menuen og maden bliver lavet fra bunden. Vi har forskellige tiltag i restauranten og skrifter løbende i menukort.
Kontakt os for informationer om allergene ingredienser i vores retter.

A la carte i Gæstgiveriet

Forretter
Til alle forretter serveres der hjemmebagt brød og smør

GlamsBjergHus` Rejecocktail – kr. 79,-
Rejer – Salat – Dressing – Nødder – Sprødt

Sprøde fiske croquettes – kr. 89,-
Fisk – Urtesalat – Skalotteløgscreme

Cæsarsalat – kr. 89,-
Stegt kyllingebryst – Parmesan – Grønt – Crouton
(fås også som hovedret til kr. 139,-)

Hovedretter
Sprødstegt laks – kr. 169,-
Laks – Syrlige urter – Frisk pasta – Sennepsfløde

Oksesteak – kr. 159,-
Steak – Gastrikbagte rodfrugter – Ristede kartofler – Skysauce

Edamame bøf – kr. 99,-
Edamame -Stegte ris – Tomatchutney – Fetacreme

Børnemenu
Sprød kylling med ristede kartofler og grønt – kr. 75,-

Spaghetti Bolognese – kr. 75,-

Desserter
Desserttallerken a la GlamsBjergHus – kr. 79,-
Sødt – Sprødt – Blødt

Is med chokoladesauce – kr. 65,-

Pandekager med is og syltetøj – kr. 65,-

Gastronomisk Aften

Fredag d. 3. Juni holder vi den næste
Gastronomiske Aften kl. 18.30 – 22.00

Til Gastronomisk Aften byder vi velkommen til en helaftensoplevelse, hvor vi forkæler med 5 serveringer, og vine til 690,-

Aftenens menu

Aperitif & Bobler

Kammuslinger med fennikelcrudité, asparges, urteolie og brøndkarse

Krydret Oksemørbrad med nye løg, rødbedepuré, kartofler og rødvinssauce

Baked Alaska med pistaciebund, Nougatis, krystalliseret chokolade

Kaffe/the samt 1 Avec og hjemmelavede fyldte chokolader

Book et bord

Åbningstider Gæstgiveriet

A la carte
Fredag kl. 17.00 – 22.00
Køkkenet lukker kl. 21:00

Gastronomisk Aften
1. fredag i måneden kl 18.30

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.