Kunst og kultur

Det bedste fyn kan tilbyde

Nyd en kulturoplevelse på Vestfyns nye kulturhus

Dit lokale kulturhus

Navnet GlamsBjergHus er valgt med omhu. Vi er områdets nye kulturhus. Kom på GlamsBjergHus for at opleve foredrag, koncerter, kunstudstillinger og andre aktiviteter fra strikkeklub til porcelænsmaling. 

Foredrag Theresia fra Årgang 0
Torsdag d. 27. august kl. 19:00 
Rachels mor Theresia fortæller om serien Årgang 0, om at medvirke i serien og hvorfor serien er så unik. Årgang 0 er Danmarks mest sete dokumentarserie, der har fulgt en række børn igennem de først år af det nye årtusind. 

KØB BILLET HER 

Hold øje med vores Facebook side eller her på hjemmesiden for at se hvilke arrangementer der kommer. 

Foredrag

Theresia fra Årgang 0

Torsdag d. 27. august kl. 19:00 

Rachels mor Theresia fortæller om serien Årgang 0, om at medvirke i serien og hvorfor serien er så unik. Årgang 0 er Danmarks mest sete dokumentarserie, der har fulgt en række børn igennem de først år af det nye årtusind. Theresia Treschow-Kühl beretter om baggrunden for serien og hvorledes det er at være kendt og dog leve sit helt almindelige liv. Serien er blevet kaldt for dokumentarfilmens Matador, og fortæller en helt enestående Danmarkshistorie igennem helt almindelige menneskers liv. En morsom fortælling om at være almindelig dansker, som pludselig bliver kendt i hele Danmark.

Pris pr. billet DKK 150,-

KØB BILLET HER 

Du er velkommen til at spise først ved Torsdags langbord kl. 18:00 og høre foredraget bagefter. Kaffe og kage kan købes i forbindelse med foredraget. 

Kunstudstilling i Pejsestuen

På Færøerne møder man får, uanset hvor man er.

Den færøske kunstner Anita Køtlum Petersen maler personligheder og hylder de firbenede uldvæsener, der bebor hendes hjemland.

A9ta – Anita Køtlum – maler moderne malerier med indtryk fra hjemlandet Færøerne men også fra Sydfyn, hvor hun har sin bopæl ved foden af Svanninge bakker.

Oplev skiftende kunstudstillinger i Pejsestuen på GlamsBjergHus.

Koncerter

På GlamsBjergHus ved vi at musik og sang er godt for sjælen og humøret. Gode musikalske oplevelser er i støbeskeen for den kommende sæson.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.