Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus - med mundbind på!

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Fynske seværdigheder

Book dit ophold allerede i dag!

Fyns smukke natur

Vi glæder os over at du har valgt at bruge GlamsBjergHus som et godt udgangspunkt for at besøge hele Fyn – H.C. Andersens fødeø.

Blandt seværdighederne i omegnen af GlamsBjergHus er Hørvævsmuseet og Skodamuseet, begge på herregården KrengerupHjemstavnsgaarden i Køng, Strøjersamlingen på Strøjers Teglværk (unikke biler som f.eks. kongehusets biler, Le Mans biler, Grand Prix og racerbiler) samt Brahesborg Gods (som man må køre igennem). Ved siden af GlamsBjergHus er der offentligt friluftsbad – en nostalgisk minde fra en svundne tid. 

Gå ture i naturen

Vi kan varmt anbefale følgende gå ture i nærheden af GlamsBjergHus:

Brænde Ådal står som et af de smukkeste og mest varierede områder på Fyn. Landskabet i og omkring ådalen er præget af mange forskellige naturtyper og arter. Langs ruten finder man udsigtspunkter, hvor synet uden tvivl vil imponere den besøgende. Læs eller download folder om Brænde Ådal her.

Helnæs er en halvø på Sydvestfyn med smuk og varieret, både flad og bakket natur. Det flade land ved Helnæs Made står i stor kontrast til Bobakkernes kuperede grønne terræn. På Maden kan man vandre en flot tur langs en afmærket rute på cirka tre kilometer, som bl.a. kommer forbi en dejlig badestrand. Du kan køre til Helnæs fra Fyn via den naturlige dæmning Langøre.

Bobakkerne ved Helnæs Kører du ad den smalle vejdæmning Langøre, ud til Helnæs, møder du et imponerende landskab. Forrest ligger Bobakkerne med Halen som en kæmpe vold, der om sommeren farves af de mange vilde blomster. Læs eller download folder om Helnæs her.

Har du børn med? Tag på Naturlegepladsen Galaksen i Nårup hvor der er bl.a. svævebane. Parkering ved Nårups Forsamlingshus, Skovsbovej 31, 5690 Tommerup.

Svanninge Bakker er et smukt naturområde ca. 30 minutters kørsel fra Glamsbjerg. Her kan du opleve disse seværdigheder.

Der er så meget at opleve i det vestfynske. Læs mere her om alt hvad du kan opleve i vores smukke område:

Naturområder

Turforslag

Hestevognskørsel fra Øbjerggaard

Lystfiskeri

Bjergbestigning

Have og parker

Strande

Smag på Vestfyn

 

Smag 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.