Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

Fynske seværdigheder

Book dit ophold allerede i dag!

Fyns smukke natur

Velkommen til Fyns smukke natur. GlamsBjergHus er omgivet af skønne aktiviteter: vandreruter, cykelruter, golfbaner, og intet mindre end 82 kilometer kystlinje i Assens Kommune.

Se alle dine muligheder for en aktiv ferie lige her. Du kan også læse mere om dine muligheder længere nede på siden.

I nærheden finder du også mange flotte herregårde, slotte og godser. Se hvilke flotte stykker historie du kan besøge på VisitAssens hjemmeside lige her.

Ønsker du overnatning og forkælelse i forbindelse med et spil golf? Vi har et samarbejde med tre lokale golfklubber – Se vores golfpakker her.

Der er mange muligheder for at holde en dejlig ferie her på Vestfyn. Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med.

Ud i naturen

Vi kan varmt anbefale følgende oplevelser i nærheden af GlamsBjergHus:

Brænde Ådal står som et af de smukkeste og mest varierede områder på Fyn. Landskabet i og omkring ådalen er præget af mange forskellige naturtyper og arter. Langs ruten finder man udsigtspunkter, hvor synet uden tvivl vil imponere den besøgende. Læs mere her. 

Helnæs er en halvø på Sydvestfyn med smuk og varieret, både flad og bakket natur. Det flade land ved Helnæs Made står i stor kontrast til Bobakkernes kuperede grønne terræn. På Maden kan man vandre en flot tur langs en afmærket rute på cirka tre kilometer, som bl.a. kommer forbi en dejlig badestrand. Du kan køre til Helnæs fra Fyn via den naturlige dæmning Langøre. Læs mere her.

Er du til en tur i vandrestøvlerne? Så finder du her en liste over vandreruter i Assens Kommune og omegn. God tur!

Har du børn med? Tag på Naturlegepladsen Galaksen i Nårup hvor der er bl.a. svævebane. Parkering ved Nårups Forsamlingshus, Skovsbovej 31, 5690 Tommerup.

Svanninge Bakker er et smukt naturområde ca. 30 minutters kørsel fra Glamsbjerg. Her kan du opleve disse seværdigheder.

Scroll to Top