Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

Nem adgang for alle

Book dit ophold allerede i dag!

Fokus på tilgængelighed

Vi gør os umage for at lave plads til alle

Fokus på tilgængelighed

GlamsBjergHus er byens samlingssted og hjerte – og det forpligter. Mere end 15 pct. af danskerne er berørt af en funktionsnedsættelse. God tilgængelighed er en forudsætning for at mennesker med funktionsnedsættelse kan færdes på lige fod med alle andre. På GlamsBjergHus skal der være adgang for alle, herunder gangbesværede og kørestolsbrugere.

Hygiejne.

Der er håndsprit i dispensere ved vores indgang. Vores omgivelser holdes naturligvis løbende rent efter alle kunstens regler. Vi spritter ofte dørhåndtag, elevatorknapper og alle overflader af.

På toiletterne bruger vi håndsæbe i dispenser og papirservietter.

Elevator og tydelig skiltning

Der er indgang gennem de elektroniske døre i Tårnindgang og herfra direkte adgang til elevator. Elevatoren kører til alle etager på GlamsBjergHus; stueetagen, Gæstgiveriet og til lejlighederne på 1. og 2. sal. I stueetagen er der handicaptoilet såvel som puslefaciliteter.

GlamsBjergHus er lyst og venligt og her er det nemt at orientere sig også for svagtseende. Der er gode skilte som viser vej. Der er tænkt på akustikken hvilket gøre det nemt at høre i Gæstgiveriet og til selskaber uden at det runger. Der er højtaler til varslingssystemet monteret i hver lejlighed og fællesarealer.

Allergivenlige materialer

I lejlighederne har vi valgt allergivenlige dyner og puder og kvalitetsbomuldslagener fra Beierholm. Som vaskeri bruger vi Centralvaskeriet som bl.a. kun bruger svanemærkede vaskemidler.

Kæledyr er ikke tilladt på GlamsBjergHus.

Lejlighed 101 Konval, Lejlighed 108 Kongebregne og Lejlighed 202 Erantis er især velegnet til gangbesværede gæster. Her er der store badeværelser med støttebøjler, og store åbne brusenicher med glasdøre som kan slås helt op. Der er nem adgang fra elevatoren ind i lejlighederne.

Booking

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.