Selskabsmenuer
Den perfekte menu til jer.
Hold din fest på GlamsBjergHus og gør din fest vellykket og mindeværdig.
Vælg mellem vores selskabsmenuer, der følger sæson og udvalg, og få lige dine livretter serveret til dig og dine gæster. Vi laver det meste mad fra bunden og vægter kvalitet højt.
Vores køkkenchef har valgt at lave fire sæsonmenuer, der tilgodeser årstidens råvarer, men det er naturligvis muligt at komme med egne ønsker og behov, så selskabsmenuerne passer lige til din fest.
Når du vælger GlamsBjergHus til din fest, skal du bare invitere gæsterne – vi står for resten.
Selskabspakker 3-retters
Vi har gjort det nemt for dig, så du får den fest, du ønsker.
Vælg de retter, som du nyder mest nedenfor og vælg den pakke, som passer bedst til dine ønsker.
Minimum 20 kuverter
I skemaet kan du vælge forskellige selskabspakker til en 3-retters menu; en forret, hovedret og dessert.

Selskabsmenuer til særlige lejligheder
Skal du holde bryllup, konfirmation eller noget helt tredje, og kalder dagen på en særlig menu. Tag et kig på vores selskabsmenuer herunder.
Menuerne tager udgangspunkt i de fire årstider, da vi bruger sæsonens råvarer i alle retterne.
Skriv til os, hvis du har særlige ønsker og behov.
Minimum 20 kuverter
Forretter
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør
Torsk – Grønkål – Peberrod
Pocheret torsk med Gremolata på grønkål, bacon granulat og peberrodsglaze
Jordskokker – Pancetta – Urter
Cremet jordskokkesuppe med sprød pancetta og urteolie
Kylling – Pesto – Svampe
Kyllingerulle med pesto og soltørret tomat, med cremet salat, løgkiks og svampecreme
Hovedretter
Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel
Okse – Gulerod – Rødbede ( +45,- )
Rosastegt oksemørbrad med vilde gulerødder, rødbedecreme og skysauce
Kalv – Rodfrugt – Ribs
Enebærstegt kalveculotte med rodfrugter i variation, syltede ribs og skysauce
Svinekæbe – Kartoffel – Gulerod
Rødvinsbraiserede svinekæber med kartoffelcreme, blancherede minigulerødder og skysauce
Desserter
Æble – Vanilje – Chokolade
Panna Cotta med karameliseret æble, vaniljeiscreme og chokolade
Nødder – Sorbet – Havtorn
Nøddekage med syrlig sorbet og havtornsirup
Chokolade – Appelsin – Sprødt
Chokolademousse med syltet appelsin og hvid chokolade
Forretter
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør
Stenbiderrogn – Rygeost – Malt
Stenbiderrogn med rygeostecreme, syltede rødløg og sprødt
(i maj og juni serveres den med lakserogn)
Laks – Brioche – Peberrod
Røget laks på brioche med peberrodscreme og dild
Asparges – Asparges – Asparges
Grillet hvid asparges med grøn aspargescreme, asparges cruditè og sprødt
Hovedretter
Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel
Høne – Stikkelsbær – Majroe
Urtefarseret hønsebryst med stikkelsbærcoulis, glaseret majroe, nye løg og hønseglaze
Lam – Spidskål – Rabarber ( +45,- )
Sprødstegt lammeculotte med ristet spidskål og gulerod, syltede rabarber, mynteolie og skysauce
Kalv – Spinat – Forårsgrønt
Kalvefilet med forårsgrønt, spinatcreme og skysauce
Desserter
Tærte – Citron – Marengs
Citrontærte a la GlamsBjergHus
Chokolade – Rabarber – Vanilje
Gateau Marcel med rabarbersorbet, Creme Anglaise og chokolade
Karamel – Makron – Bær
Karameliscreme med makronbund, sukkerslør, bærcoulis og citron crumble
Forretter
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør
Jomfruhummer – Bisque – Avocado ( +20,-)
Hummerbisque med ristede jomfruhummerhaler, knuste hasselnødder og avocadocreme
Sandart – Ærter – Hyldeblomst
Skindstegt sandartfilet og ærtepurè med hyldeblomst samt sprødt
Skinke – Asparges – Beder
Kold glaseret skinke med asparges cruditè, syltede bolsjebeder, sprødt og sennepscreme
Hovedretter
Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel
Unghane – Majs – Løg
Stegt unghanebryst med grillet majs, glaserede nye løg, gulerodspurè og hønseglaze
Mørbrad – Blomkål – Hyben
Farseret svinemørbrad med stegt blomkål, svampe, hyben/stikkelsbærkompot og skysauce
Selleri – Svampe – Tomat
Paneret selleri ”bøf” med ratatouille, syltede svampe og koriandercreme
Desserter
Jordbær – Jordbær – Jordbær
Jordbær med sorbet, hvidchokolade, sifon og glaze
Vanilje – Rabarber – Skovsyre
Vanilje Panna Cotta med rabarbergelè, sorbet, syltede rabarber og skovsyre
Hyldeblomst – Bær – Marengs
Hyldeblomst a la GlamsBjergHus med karamelliseret mælk, marengs og sommerens bær
Forretter
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør
Torsk – Rødbede – Æg
Dampet torsk med rødbedecreme, peberrod, bacon, sennep og granuleret æg
Svampe – Pancetta – Urter ( +30,- )
Svampesuppe med syltet kantarel, sprød pancetta og urteolie
Laks – Jordskok – Dild
Koldrøget laks med cremet urtesalat, jordskokkechips og dildmayo
Hovedretter
Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel
Krondyr – Enebær – Rosenkål ( +30,- )
Enebærstegt krondyrfilet med rosenkål/pastinak sautè, syltede ribs og vildt sauce
Okse – Rodfrugt – Timian ( +45,- )
Helstegt oksemørbrad med ovnbagte rodfrugter, timian og skysauce
And – Rødkål – Æble ( +20,- )
Stegt andebryst med ovnbagt rødkål og nødder, æble/timian kompot, sveskepurè og andesky
Desserter
Chokolade – Vanilje – Passionsfrugt ( +20,- )
Fransk chokoladekage med vaniljesifon, passionsfrugtsirup og – sorbet samt sprødt
Pære – Vanilje – Mandel
Syltet pære Panna Cotta med sabayonnecreme, frisk frugt og mandel tuiles
Ris – Kirsebær – Mandel
Mandelkage med ris a la mande, kirsebærgelè og brændte mandler
Aspargessuppe med kødboller
Jordskoksuppe
Fersken/tomatsuppe
(til alle supper serveres der hjemmebagt brød)
Kold glaseret skinke med kartoffelsalat
Hot Dogs med det hele