Selskabsmenuer

Hold din fest på GlamsBjergHus og gør din fest vellykket og mindeværdig.

Vælg mellem menuer, der følger sæson og udvalg, og få lige dine livretter serveret til dig og dine gæster. Vi laver det meste mad fra bunden og vægter kvalitet højt.

Vores køkkenchef har valgt at lave fire sæsonmenuer, der tilgodeser årstidens råvarer, men det er naturligvis muligt at komme med egne ønsker og behov.

Når du vælger GlamsBjergHus til din fest, skal du bare invitere gæsterne – vi står for resten.

Selskabspakker 3-retters

Vi har gjort det nemt for dig, så du får den fest, du ønsker.
Vælg de retter, som du nyder mest nedenfor og vælg den pakke, som passer bedst til dine ønsker.
Minimum 25 kuverter

I skemaet kan du vælge forskellige selskabspakker til en 3-retters menu; en forret, hovedret og dessert.

Selskabspakker 4-retters

Vi har gjort det nemt for dig, så du får den fest, du ønsker.
Vælg de retter, som du nyder mest nedenfor og vælg den pakke, som passer bedst til dine ønsker.
Minimum 25 kuverter

I skemaet kan du vælge forskellige selskabspakker til en 4-retters menu;  vælg enten to forretter eller to desserter samt en hovedret.

Menuer til særlige lejligheder

Skal du holde bryllup, konfirmation eller noget helt tredje, og kalder dagen på en særlig menu. Tag et kig på vores lejlighedsmenuer herunder.
Menuerne tager udgangspunkt i de fire årstider, da vi bruger sæsonens råvarer i alle retterne.
Skriv til os, hvis du har særlige ønsker og behov.
Minimum 20 kuverter

Forretter

Torsk – Grønlangkål – Peberrod
Tempereret torsk med gremolata, bacon granulat, grønkål i variation og peberrodsskum

Kalv – Æble – Svampe
Terrin af kalv med æble, små salater, syltede svampe, svampe støv og sprøde skorzonerrødder

Jordskokker – Røget laks – Tapioka perler
Cremet jordskokkesuppe med Fanølaks og tapioka perler marineret i æbleeddike

Havets frugter – Tang – Klorofyl
Fiskesuppe med havets frugter (fisk og skaldyr), tang, klorofyl og muslingeskum

Hovedretter

Okse – Svampe – Gulerod
Oksemørbrad med knust persillerod, persillestøv, svampe, gulerod i textura og aromatisk peber

Duroc (en amerikansk svinerace) – Selleri – Jordskokker
Svinefilet med knust svinesvær, saltbagt selleri, stuvede jordskokker og kalvesky

Kalv – Porre – Rødbede
Kalveculotte med krydderpanko, porre marv i aske, duet af rødbede og glace

Kalv – Vanilje – Selleri
Kalvemørbrad på selleripure med vanilje, glaseret pastinak, vinterurter og balsamisk reduktion

Desserter

Æble – Kadaif – Citron
Æble pannacotta med karamelliseret æble, citron, tyrkisk kadaif, vaniljeiscreme og flager af hvid

Nougat – Valnødder – Ananas
Nougat kage med ahorn syltede valnødder, yoghurt sorbet og passionsfrugt

Kage – Is – Sorbet
Desserttallerken med udvalg af kage, is, sorbet, mousse, saltet karamel, marengs og køkkenet nyeste inspirationer

Chokolade – Citron – Sprødt
Chokolademousse med syltede citrusfrugt, pistaciestøv, havregrynscrumble, yoghurt sne og sorbet

Forretter

Stenbiderrogn – Ventreche – Peberrod
Stenbiderrogn, sprød ventreche, luftig peberrod og karse

Multe – Kartoffel – Hvide asparges
Ristet multe, safran kogt kartoffelcreme, asparges i textura og ægte sauce

Laks – Agurk – ”Jord”
Røget laks, agurkegelé, agurkestøv, hytteostperler, radiser,
brøndkarseemulsion og sprøde kartofler

Unghane – Salater – Persille
Terrin af unghanebryst med confit af vinge, semidried tomat, persille, sprødt sejl og mormorsalat

Hovedretter

Lam – Ramsløg – Rabarber
Lammefilet med krydderurtecrumble, brændt spidskål, syltede rabarber, hø bagte gulerødder, ramsløgsolie og lammesky

Kalv – Spinat – Forårsløg
Kalvefilet med spinatcreme, forårsløg, glaserede gulerødder og kalvesky med tapioka perler og purløg

Sommerbuk (fra den 16. maj) – Nye løg – Majroe
Glaseret filet af sommer buk med spidskål, de første stikkelsbær, nye løg, og glace med æble og majroe

Okse – Blomkål – Tomat
Oksefilet med de første asparges, tomat, blomkål, ærter à la Francaise og lakridssauce

Desserter

Chokolade – Rabarber – Malto
Chokoladefondant med forsommerens bær, rabarbersorbet og basilikum /malto

Citron – Mælk – Karamel
Citrontærte med saltet karamel, citronsorbet, citronverbena og Brændt kys

Ananas – Mynte – Sprødt
Ananas i gelé med ananassorbet og mælkeflager, nøddekiks og myntesirup

Bær – Makroner – Grand Marnier
Grand Marnier issoufflé med knuste makroner, skovsyre, sorbet og bær

Forretter

Jomfruhummer – Hasselnødder – Avocado
Ristede jomfruhummerhaler, knuste hasselnødder, avocadocreme og hummerbisque

Sandart – Blomkål – Ærter
Skindstegt sandartfilet med blomkåls couscous, hjerte salat, ærter og syltede små kartofler

Scampi – Citron – Salat
Chilimarinerede scampi med citrongræs, hjertesalat, rød mangold, purløgsstøv og brunet smørsauce

Tomat – Agurk – Skagenskinke
Gazpacho med agurker, løg, peberfrugt, skyr, sprød Skagenskinke (kold suppe)

Hovedretter

Unghane – Nye løg – Majs
Unghanebryst, sprødt skind, majs, popcorn, nye løg i urter og brunet smørsauce

Okse – Pastinak – Græskar
Oksemørbrad med duet af pastinak, puré af græskar og chili

Dansk gris – Broccoli – Kantareller
Mørbrad, braiserede svinekæber, broccoli, kantareller og syltede ribs

Kalv – Hyben – Løg
Ryg og bryst med syltede løgskaller, hyben, knust persillerod og kalve sky med estragon

Desserter

Jordbær – Jordbær – Jordbær
Jordbærconsummé, sort peber, jordbærsifon, sorbet, sprødt og fløde i nitrogen

Rabarber – Hvid chokolade – Sprødt
Rabarber crème brûlée, sorbet, hyldeblomstskum, havregryn, hvid chokolade med sesam

Chokolade – Melon – Bær
Chokoladekage, lakridssirup, melonsorbet, bær og margens

Pære – Mandler – Fløde
Pære-mandel-cocotte med pæresorbet, abrikoser og creme Anglaise

Forretter

Pighvar – Løg – Hindbær
Ristet pighvar med løgkiks, hindbær, spinat, brunet smørsauce og tapioka perler

Laks – Glaskål – Agurk
Laks med komprimeret agurk, luftig peberrod, sprød rugbrødscrumble og crudité af glaskål

Hummer – Fennikel – Kadaif
Hummersuppe med hvid fisk, små urter, fennikel crudité, persilleolie og kadaif

Svinekæbe – Rødbede – Lakrids
Glaseret svinekæbe med sprød svinesvær, en duft af lakrids og rødbeder i variation

Hovedretter

Krondyr – Tranebær – Skorzonerrødder
Krondyrfilet med enebærgranulat, skorzonerrødder i vanilje, vild sauce, bitter chokolade og tranebær

Oksemørbrad – Blomkål – Jordskokker
Filet med blomkålspuré, vanilje, jordskokker i variation og okse sky

Kalv – Persillerødder – Gulerødder
Kalvetykstegsfilet med ovnbagte rodfrugter og kalvesky

Andebryst – Svesker – Kastanje
Stegt andebryst med sveskepuré, luftig rødkål, honningglaseret kastanje med timian og andesky

Desserter

Lime – Chokolade – Hasselnød
Limetærte med chokolade i variation, kærnemælksis og hasselnøddeconfit

Fløde – Karamel – Mango
Issoufflé med karamel, mangosorbet, citronsandkage og myntesirup

Pære – Frisk ost – Mandler
Syltet pære med frisk ost, sabayonne sauce og mandelconfit

Chokolade – Passion – Mynte
Fransk chokoladekage med yoghurtsifon, passionsfrugtsirup, passionsfrugtsorbet og sprødt

Kartoffelsalat med kold glaseret skinke og lune frikadeller

Croissanter med 3 slags fyld

Hotdogs med det hele

Suppe efter eget valg

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.