Selskabsmenuer

Hold din fest på GlamsBjergHus og gør din fest vellykket og mindeværdig.

Vælg mellem menuer, der følger sæson og udvalg, og få lige dine livretter serveret til dig og dine gæster. Vi laver det meste mad fra bunden og vægter kvalitet højt.

Vores køkkenchef har valgt at lave fire sæsonmenuer, der tilgodeser årstidens råvarer, men det er naturligvis muligt at komme med egne ønsker og behov.

Når du vælger GlamsBjergHus til din fest, skal du bare invitere gæsterne – vi står for resten.

Selskabspakker 3-retters

Vi har gjort det nemt for dig, så du får den fest, du ønsker.
Vælg de retter, som du nyder mest nedenfor og vælg den pakke, som passer bedst til dine ønsker.
Minimum 20 kuverter

I skemaet kan du vælge forskellige selskabspakker til en 3-retters menu; en forret, hovedret og dessert.

Selskabspakker 4-retters

Vi har gjort det nemt for dig, så du får den fest, du ønsker.
Vælg de retter, som du nyder mest nedenfor og vælg den pakke, som passer bedst til dine ønsker.
Minimum 20 kuverter

I skemaet kan du vælge forskellige selskabspakker til en 4-retters menu; vælg enten to forretter eller to desserter samt en hovedret.

Menuer til særlige lejligheder

Skal du holde bryllup, konfirmation eller noget helt tredje, og kalder dagen på en særlig menu. Tag et kig på vores selskabsmenuer herunder.
Menuerne tager udgangspunkt i de fire årstider, da vi bruger sæsonens råvarer i alle retterne.
Skriv til os, hvis du har særlige ønsker og behov.
Minimum 20 kuverter

Forretter

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Torsk – Grønkål – Peberrod
Pocheret torsk med Gremolata, bacon granulat og peberrodsglaze

Jordskokker – Pancetta – Urter
Cremet jordskokkesuppe med sprød pancetta og urteolie

Kylling – Pesto – Svampe
Kyllingerulle med pesto og soltørret tomat, med cremet salat, løgkiks og svampecreme

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel

Okse – Gulerod – Rødbede
Rosastegt oksemørbrad med vilde gulerødder, rødbedecreme og skysauce

Kalv – Rodfrugt – Ribs
Enebærstegt kalveculotte med rodfrugter i variation, syltede ribs og skysauce

Svinekæbe – Kartoffel – Gulerod
Rødvinsbraiserede svinekæber med kartoffelcreme, blancherede minigulerødder og skysauce

Desserter

Æble – Vanilje – Chokolade
Panna Cotta med karameliseret æble, vaniljeiscreme og chokolade

Nødder – Sorbet – Havtorn
Nøddekage med syrlig sorbet og havtornsirup

Chokolade – Appelsin – Sprødt
Chokolademousse med syltet appelsin og hvid chokolade

Forretter

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Stenbiderrogn – Rygeost – Malt
Stenbiderrogn med rygeostecreme, syltede rødløg og sprødt
(i maj og juni serveres den med lakserogn)

Laks – Brioche – Peberrod
Røget laks på brioche med peberrodscreme og dild

Asparges – Asparges – Asparges
Grillet hvid asparges med grøn aspargescreme, asparges cruditè og sprødt

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel

Høne – Stikkelsbær – Majroe
Urtefarseret hønsebryst med stikkelsbærcoulis, glaseret majroe, nye løg og hønseglaze

Lam – Spidskål – Rabarber
Sprødstegt lammeculotte med ristet spidskål og gulerod, syltede rabarber, mynteolie og skysauce

Kalv – Spinat – Forårsgrønt
Kalvefilet med forårsgrønt, spinatcreme og skysauce

Desserter

Tærte – Citron – Marengs
Citrontærte a la GlamsBjergHus

Chokolade – Rabarber – Vanilje
Gateau Marcel med rabarbersorbet, Creme Anglaise og chokolade

Karamel – Makron – Bær
Karameliscreme med makronbund, sukkerslør, bærcoulis og citron crumble

Forretter

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Jomfruhummer – Bisque – Avocado
Hummerbisque med ristede jomfruhummerhaler, knuste hasselnødder og avocadocreme

Sandart – Ærter – Hyldeblomst
Skindstegt sandartfilet og ærtepurè med hyldeblomst samt sprødt

Skinke – Asparges – Beder
Kold glaseret skinke med asparges cruditè, syltede bolsjebeder, sprødt og sennepscreme

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel

Unghane – Majs – Løg
Stegt unghanebryst med grillet majs, glaserede nye løg, gulerodspurè og hønseglaze

Mørbrad – Blomkål – Hyben
Farseret svinemørbrad med stegt blomkål, svampe, hyben/stikkelsbærkompot og skysauce

Selleri – Svampe – Tomat
Paneret selleri ”bøf” med ratatouille, syltede svampe og koriandercreme

Desserter

Jordbær – Jordbær – Jordbær
Jordbær med sorbet, hvidchokolade, sifon og glaze

Vanilje – Rabarber – Skovsyre
Vanilje Panna Cotta med rabarbergelè, sorbet, syltede rabarber og skovsyre

Hyldeblomst – Bær – Marengs
Hyldeblomst a la GlamsBjergHus med karamelliseret mælk, marengs og sommerens bær

Forretter

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Torsk – Rødbede – Æg
Dampet torsk med rødbedecreme, peberrod, bacon, sennep og granuleret æg

Svampe – Pancetta – Urter
Svampesuppe med syltet kantarel, sprød pancetta og urteolie

Laks – Jordskok – Dild
Koldrøget laks med cremet urtesalat, jordskokkechips og dildmayo

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel

Krondyr – Enebær – Rosenkål
Enebærstegt krondyrfilet med rosenkål/pastinak sautè, syltede ribs og vildt sauce

Okse – Rodfrugt – Timian
Helstegt oksemørbrad med ovnbagte rodfrugter, timian og skysauce

And – Rødkål – Æble
Stegt andebryst med ovnbagt rødkål og nødder, æble/timian kompot, sveskepurè og andesky

Desserter

Chokolade – Vanilje – Passionsfrugt
Fransk chokoladekage med vaniljesifon, passionsfrugtsirup og – sorbet samt sprødt

Pære – Vanilje – Mandel
Syltet pære Panna Cotta med sabayonnecreme, frisk frugt og mandel tuiles

Ris – Kirsebær – Mandel
Mandelkage med ris a la mande, kirsebærgelè og brændte mandler

Aspargessuppe med kødboller

Jordskoksuppe

Fersken/tomatsuppe

(til alle supper serveres der hjemmebagt brød)

Kold glaseret skinke med kartoffelsalat

Hot Dogs med det hele

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.