Selskabslokale Midt

Plads til 60 spisende gæster

Alle vores selskabslokaler har rustikke, hvidmalede mursten, trægulv og lydisolerede loft. De fremstår lyse og imødekommende til dit næste arrangement.

I vores selskabslokaler er der lagt op til en god fest med fut i. Midt kan tilkobles Nord og Syd, og derved blive et stort lokale.

Der kan derved være i alt 200 spisende gæster i Nord-Midt-Syd.

Malede skillevæg i GlamsBjergHus’ særlige farver skaber en uhøjtidelig stemning. Fra vinduer er der udkig til hotellets lille rosenhave og terrasse.

Her er der god plads til at danse og hygge med vennerne.

Faciliteter

Når lokale Midt bruges sammen med Nord er der flg. faciliteter:

Projektor i Full HD med mulighed for tilkobling af PC eller Mac via HDMI, og et kæmpe lærred på 350 cm. Det er muligt at slå Nord og Midt lokalerne sammen til et stort lokale.

Her kan du afspille et fotocollage eller film om festens hovedperson. Lad kreativiteten blomstre.

Med vores lydanlæg er festens musik sikret, om din smag er til Kim Larsen eller Bob Marley!

Vi har også en mikrofon, som du er velkommen til at bruge til festens taler, så alle kan høre, hvad der bliver sagt.

Vi har behagelige stole, hvor du kan bænke dig i mange hyggelige timer.

Vi har et Roland digitalt klaver i bedste kvalitet. Klaveret kan jo også flyttes til de alle selskabslokaler efter ønske. Spil op til dans eller akkompagnerer fødselsdagssange eller julesange, og skab en ekstra god stemning til din fest.

Vi har også to bordtennisborde og en legetøjskurv. Sig til ved bestilling, om du ønsker at låne det i forbindelse med din fest.

Egnens bedste fester!

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at skabe den allerbedste oplevelse for dig, og din familie og venner. Vores selskabslokaler har plads til op til 200 gæster. Er din fest mindre, finder vi det rigtige lokale til dig.

Alle vores selskabslokaler har rustikke, hvidmalede mursten, trægulv og lydisolerede loft. De fremstår lyse og imødekommende til dit næste arrangement.

Vi har et Roland digitalt klaver i bedste kvalitet. Klaveret kan også flyttes til de alle selskabslokaler efter ønske. Spil op til dans eller akkompagnerer fødselsdagssange eller julesange, og hermed skaber du en ekstra god stemning til din fest.

Vi har også to bordtennisborde og en legetøjsvogn. Sig til ved bestilling, om du ønsker at låne det i forbindelse med din fest.

Plads til alle selskaber

Vi har god plads til dig og dine gæster:

  • Pejsestuen plads til 80 gæster
  • Selskabslokale Nord plads til 90 gæster
  • Selskabslokale Midt plads til 60 gæster
  • Selskabslokale Syd plads til 40 gæster
  • Nord/Midt/Syd plads til 200 gæster

Ønsker du at leje alle lokaler, kontakt os venligst herom. 

Vi har også tre flag, som vi hejser på række udenfor hovedindgangen.

Husk, vi kan tilbyde overnatning i forbindelse med din fest, så du kan hygge dig til den lyse morgen. Vi har 12 ferielejligheder og elevator til alle etager.

Sammensæt din egen menu

Kontakt os, og få hjælp til at planlægge dit næste selskab. Vi har mange års erfaring med planlægning af større selskaber, og stiller gerne vores ekspertise til rådighed for jer.

Lav en forespørgsel

Lav en forespørgsel på dit næste selskab på GlamsBjergHus.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.