Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

Selskabslokale Nord

Plads til 90 spisende gæster

Alle vores selskabslokaler har rustikke, hvidmalede mursten, trægulv og lydisolerede loft. De fremstår lyse og imødekommende til dit næste arrangement.

I vores største selskabslokale, Nord, er der lagt op til en dejlig fest i hyggelige omgivelser. Nord er vores største selskabslokale – og kan også tilkobles lokalerne Midt og Syd og derved blive endnu større. Der kan derved være i alt 200 spisende gæster i Nord-Midt-Syd.

Malede skillevæg i GlamsBjergHus’ særlige farver skaber en uhøjtidelig stemning. Fra vinduer er der udkig til hotellets lille rosenhave og terrasse hvor festen kan bevæge sig ud imellem måltiderne.

Her er der god plads til at danse og hygge med vennerne.

Faciliteter i Nord

Vi har en projektor i Full HD med mulighed for tilkobling af PC eller Mac via HDMI og et kæmpe lærred på 350 cm.

Her kan du afspille et fotocollage eller film om festens hovedperson. Lad kreativiteten blomstre. Med vores lydanlæg er festens musik sikret. Vi har en mikrofon, som du er velkommen til at bruge til festens taler.

Vi har behagelige stole, hvor du kan bænke dig i mange hyggelige timer.

Vi har også et Roland digitalt klaver i bedste kvalitet. Klaveret kan jo også flyttes til de alle selskabslokaler efter ønske. Spil op til dans eller akkompagnerer fødselsdagssange eller julesange, og skab en ekstra god stemning til din fest.

Vi har også to bordtennisborde og en legetøjskurv. Sig til ved bestilling, om du ønsker at låne det i forbindelse med din fest.

Kunst på væggen
I Nord hænger der to smukke kunstværker af kunstneren Anne Marie Egemose. Værkerne Solen og Højen udgør en helhed, som symboliserer Sol og Jord. I nordisk og græsk mytologi symboliserer Jorden det kvindelige og Solen det mandlige. Samhørigheden og forskellen mellem Sol og Jord understreges af kunstnerens materialevalg og i skiftene mellem transparente og tætte elementer. Du kan læse mere om kunstværkerne her.

Plads til alle selskaber

Vi har god plads til dig og dine gæster:

  • Pejsestuen plads til 80 gæster
  • Selskabslokale Nord plads til 90 gæster
  • Selskabslokale Midt plads til 60 gæster
  • Selskabslokale Syd plads til 40 gæster
  • Nord/Midt/Syd plads til 200 gæster

Ønsker du at leje alle lokaler, så kontakt os venligst herom.

Vi har naturligvis også flag, hvis du ønsker, at vi hejser flag udenfor hovedindgangen.

Husk, at vi kan hjælpe med overnatning i forbindelse med din fest, så du kan hygge dig til den lyse morgen. Vi har 12 ferielejligheder og elevator til alle etager.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.