Om GlamsBjergHus

Book dit ophold allerede i dag!

Det bedste fyn kan tilbyde

Nyd et ophold i smukke omgivelser

Feriens bedste overnatningssted!
Alt er nyt – eller nyistandsat – og pænt. Dejligt, stort værelse (lejlighed). Glamsbjerg overraskede positivt.
Vi fik god mad og god betjening i restauranten. Prøv deres sellerimos!!

Eva, gæst

Historie, kvalitet og stemning.

Siden brødrene Frederik og Niels Plum grundlagde et gæstgiveri i 1884 i forbindelse med etableringen af Assensbanen, har der været et hotel her, hvor GlamsBjergHus nu står. 

I 1907 erhvervede W.A. Carstensen Glamsbjerg Hotel og drev det i de næste 40 år. W.A. Carstensen var en af byens stolte indbyggere, og i 1935 etablerede han også Glamsbjerg Friluftsbad bag hotellet. Friluftsbadet er stadig i brug den dag i dag. 

Efter to års renovering fremstår GlamsBjergHus som et lyst midtpunkt klar til at byde velkommen. Glamsbjergs smukkeste bygning er kommet til sin ret, og vi glæder os til at se dig.

Byens samlingspunkt

Hotellets nye navn GlamsBjergHus er valgt med omhu. Vi vil igen være byens samlingssted med fællesaktiviteter. 

Du må endelig sige til, hvis du har forslag til fællesaktiviteter, som GlamsBjergHus kan rumme.

Hvem er vi?

Køkken- og Hotelchef

Med det daglige ansvar i køkkenet og på hotellet, har Andreas det store overblik over menuer, anretning og bestillinger. Når der skal afprøves nye retter og eksperimenteres med tilsmagning, formår Andreas at skabe smagssammensætninger, der får smagsløgene til at eksplodere.

Andreas Witt
Køkken- og Hotelchef
Mail: Mad@glamsbjerghus.dk

Andreas
1

Reception og Kommunikation

Anette er husets storsmilende og gæstfrie blæksprutte. Du vil møde hende alle steder i huset – i receptionen, bag baren eller i en af lejlighederne. En af Anettes forcer er kommunikation, og det er primært Anette, der passer vores forskellige platforme.

Anette Juhler /Barselsorlov
Kommunikation
Mail: Anette@glamsbjerghus.dk

Kokkeelev

Vi har fornøjelsen at være en del af Daniels rejse ind i kokkeverdenen. Daniels gåpåmod og nysgerrighed på gastronomien, gør ham særdeles velegnet i et køkken, hvor han både håndterer store bøffer og fyldte chokolader med bravur.

Daniel Nederlund
Kokkeelev

Maria

Reception og kommunikation

Maria er vores nye ansigt på hotellet. Det er hende du møder i receptionen med et smil. Maria står også for vores hjemmeside samt vores sociale medier og kommunikation. 

Maria Aagaard J. Pedersen
Sociale medier, reception og kommunikation                     Mail: info@glamsbjerghus.dk

Rengøring

Amelia søger for, at lejlighederne er rene og klar til dit ophold på GlamsBjergHus. Hun er både effektiv og grundig, samtidig med at hun altid arbejder med et smil på læben. Møder du Amelia på gangene, kan du være sikker på et smil og et “Hej”. 

Amelia Finnbogason
Rengøring

Amalia omvendt

Hotelejeren

Jens’ mission var at sikre Glamsbjerg at hotellet igen blev midtpunkt i byen. Jens er ikke kommet sovende til det. Det har krævet en kæmpe arbejdsindsats. Jens har lige holdt guldbryllup på GlamsBjergHus. Jens modtog Willemoesprisen 2020 som “visionær hotelejer”. Willemoesprisen uddeles af Assens Kommune hvert år i forbindelse med søhelten Peter Willemoes’ fødselsdag 11. maj. 

Jens Poulsen
Hotelejer og Gæstgiver

Regnskab & Økonomi

Conny Sidor
Regnskab og Økonomi
Bogholderi@glamsbjerghus.dk 

Vejrhanen

Det er nemt at finde GlamsBjergHus, når du kommer til byen. I forbindelse med byens 100-års jubilæum d. 31. maj 1984 blev Glamsbjerg Hotel prydet med en vejrhane med seks kyllinger. Den fine vejrhane er blevet byens vartegn og indgår naturligvis i GlamsBjergHus´ logo.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.