Om GlamsBjergHus

Book dit ophold allerede i dag!

Det bedste fyn kan tilbyde

Nyd et ophold i smukke omgivelser

Feriens bedste overnatningssted!
Alt er nyt – eller nyistandsat – og pænt. Dejligt, stort værelse (lejlighed). Glamsbjerg overraskede positivt.
Vi fik god mad og god betjening i restauranten. Prøv deres sellerimos!!

Eva, gæst

Kvalitet og stemning

Siden brdr. Frederik og Niels Plum grundlagde et gæstgiveri i 1884, i forbindelse med etableringen af Assensbanen, har der været et hotel her, hvor GlamsBjergHus nu står. Efter to års renovering fremstår GlamsBjergHus som et lyst midtpunkt klar til at byde velkommen. Glamsbjergs smukkeste bygning er kommet til sin ret og vi glæder os til at se dig.

Byens samlingspunkt

Hotellets nye navn GlamsBjergHus er valgt med omhu. Vi vil igen være byens samlingssted med fællesaktiviteter. 

Du må endelig sige til, hvis du har forslag til fællesaktiviteter, som GlamsBjergHus kan rumme.

Hvem er vi?

Direktør & Gæstgiver

På GlamsBjergHus møder du Jørgen i alle roller. Han nyder at byde dig velkommen i døren, skænke din kaffe og tage imod din booking over telefonen.
Jørgen har en baggrund som mekaniker, socialpædagog og tidligere direktør på et konferencecenter, mens han bruger fritiden på både løb, keramik og børnebørn. Boldene er mange, men de jongleres til perfektion.

Jørgen Kronborg
Hoteldirektør & Gæstgiver
Joergen@glamsbjerghus.dk

Jørgen SH
Marianne SH

Køkkenchef & Gæstgiver

Skal du holde et selskab på GlamsBjergHus, kommer du i Mariannes kyndige hænder, og hun fører dig trygt gennem planlægningen af dit arrangement. Med hendes erfaring og strukturede tilgang gør hun enhver fest mindeværdig ned til midste detalje.

Marianne Nis-Hansen
Køkkenchef & Gæstgiver

Assisterende køkkenchef & Gæstgiver

Med det daglige ansvar i køkkenet har Andreas det store overblik over menuer, anretning og bestillinger. Når der skal afprøves nye retter og eksperimenteres med tilsmagning, formår Andreas at skabe smagssammensætninger, der får smagsløgene til at eksplodere. 

Andreas Witt
Assisterende køkkenchef & Gæstgiver

Andreas SH

Kommunikation & Gæstgiver

Anette er husets storsmilende og gæstfrie blæksprutte. Du  vil ligeledes møde hende alle steder i huset – i receptionen, bag baren eller i en af lejlighederne. En af Anettes forcer er kommunikation, og det er primært Anette, der passer vores forskellige platforme.

Anette Juhler
Kommunikation & Gæstgiver
Anette@glamsbjerghus.dk 

Anette 1 SH
Amalia omvendt

Rengøring & Gæstgiver

Amelia søger for, at lejlighederne er rene og klar til dit ophold på GlamsBjergHus. Hun er både effektiv og grundig, samtidig med at hun altid arbejder med et smil på læben. Møder du Amelia på gangene, kan du være sikker på et smil og et “Hej”. 

Amelia Finnbogason
Rengøring

Hotelejeren & Gæstgiver

Jens’ mission var at sikre Glamsbjerg at hotellet igen blev midtpunkt i byen. Jens er ikke kommet sovende til det. Det har krævet en kæmpe arbejdsindsats. Jens har lige holdt guldbryllup på GlamsBjergHus. Jens modtog Willemoesprisen 2020 som “visionær hotelejer”. Willemoesprisen uddeles af Assens Kommune hvert år i forbindelse med søhelten Peter Willemoes’ fødselsdag 11. maj. 

Jens Poulsen
Hotelejer og Gæstgiver

Jens SH

Vejrhanen

Det er nemt at finde GlamsBjergHus, når du kommer til byen. I forbindelse med byens 100-års jubilæum d. 31. maj 1984 blev Glamsbjerg Hotel prydet med en vejrhane med seks kyllinger. Den fine vejrhane er blevet byens vartegn og indgår naturligvis i GlamsBjergHus´ logo.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.