Om GlamsBjergHus

Book dit ophold allerede i dag!

Det bedste fyn kan tilbyde

Nyd et ophold i smukke omgivelser

Feriens bedste overnatningssted!
Alt er nyt – eller nyistandsat – og pænt. Dejligt, stort værelse (lejlighed). Glamsbjerg overraskede positivt.
Vi fik god mad og god betjening i restauranten. Prøv deres sellerimos!!

Eva, gæst

Kvalitet og stemning

Siden brdr. Frederik og Niels Plum grundlagde et gæstgiveri i 1884, i forbindelse med etableringen af Assensbanen, har der været et hotel her, hvor GlamsBjergHus nu står. Efter to års renovering fremstår GlamsBjergHus som et lyst midtpunkt klar til at byde velkommen til byens borgere igen. Glamsbjergs smukkeste bygning er kommet til sin ret og vi glæder os til at se dig.

Byens samlingspunkt

Hotellets nye navn GlamsBjergHus er valgt med omhu. Vi vil igen være byens samlingssted med fællesaktiviteter. Det gælder alt fra Torsdags langbord hver torsdag, hvor vi spiser aftensmad sammen til afholdelse af koncerter, kunstudstillinger, bræstspilscafé og alle former for forsamlinger og selskaber. Du må endelig sige til, hvis du har forslag til fællesaktiviteter, som GlamsBjergHus kan rumme.

Hvem er vi?

Direktør

På GlamsBjergHus møder du Jørgen i alle roller. Han nyder at byde dig velkommen i døren, skænke din kaffe og tage imod din booking over telefonen.
Jørgen har en baggrund som mekaniker, socialpædagog og tidligere direktør på et konferencecenter, mens han bruger fritiden på både løb, keramik og børnebørn. Boldene er mange, men de jongleres til perfektion.

Jørgen Kronborg
Hoteldirektør og gæstgiver
Joergen@glamsbjerghus.dk

Service og kommunikation

Anette er husets storsmilende og gæstfrie blæksprutte. Du vil ligeledes møde hende alle steder i huset – i receptionen, i baren og med en støvsuger på gangene. En af Anettes forcer er kommunikation, og det er primært Anette, der passer vores forskellige platforme.
Anette er rykket fra Sønderjylland til det dejlige Fyn sammen med kæresten.

Anette Juhler
Hotel- og SoMe-koordinator
Anette@glamsbjerghus.dk

Den rene linje

Charlotte søger for, at lejlighederne er rene og klar til dit ophold på GlamsBjergHus. Care Rengøring er et lokalt firma, der går meget op i grundighed og med miljøvenlige produkter. Møder du Charlotte på gangene, er du sikret et smil og et “hej”. 

Charlotte Jørgensen
Rengøring, Care Rengøring

Rent skal det være

Anita sikrer effektiv og grundig rengøring. Anita kommer fra Rumænien og har boet i Danmark i 6 år, hvilket hun er meget glad for.

Anita
Rengøring, Care Rengøring

De grønne fingre

Når roserne skal klippes, bladene rives sammen og nye buske plantes, så er Peter klar i alt slags vejr. Peter har mere end 20 år erfaring.

Peter
Havemand Fyn

Havemand SH

I bogholderiet

Katja har mere end 15 års erfaring fra bla. Kemp & Lauritzen, Shipping DK og Maersk Broker og tager sig af GlamsBjergHus’ bogholderi med en både kær og hård hånd.

Katja Sidor
Bogholderi
bogholderi@glamsbjerghus.dk

Hotelejeren

Jens’ mission var at sikre Glamsbjerg at hotellet igen blev midtpunkt i byen. Jens er ikke kommet sovende til det. Det har krævede en kæmpe arbejdsindsats. Jens har lige holdt guldbryllup på GlamsBjergHus. Jens modtog Willemoesprisen 2020 som “visionær hotelejer”. Willemoesprisen uddeles af Assens Kommune hvert år i forbindelse med søhelten Peter Willemoes’ fødselsdag 11. maj.

Jens Poulsen
Hotelejer

Jens SH

Vejrhanen

Det er nemt at finde GlamsBjergHus, når du kommer til byen. I forbindelse med byens 100-års jubilæum d. 31. maj 1984 blev Glamsbjerg Hotel prydet med en vejrhane med seks kyllinger. Den fine vejrhane er blevet byens vartegn og indgår naturligvis i GlamsBjergHus´ logo.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.