Om GlamsBjergHus

Det bedste fyn kan tilbyde

Nyd et ophold i smukke omgivelser

Kvalitet og stemning

Siden brdr. Frederik og Niels Plum grundlagde et gæstgiveri i 1884, i forbindelse med etableringen af Assensbanen, har der været et hotel her, hvor GlamsBjergHus nu står. Efter to års renovering fremstår GlamsBjergHus som et lyst midtpunkt klar til at byde velkommen til byens borgere igen. Glamsbjergs smukkeste bygning er kommet til sin ret og vi glæder os til at se dig.

Byens samlingspunkt

Hotellets nye navn GlamsBjergHus er valgt med omhu. Vi vil igen være byens samlingssted med fællesaktiviteter. Det gælder alt fra Torsdags langbord hver torsdag, hvor vi spiser aftensmad sammen til afholdelse af koncerter, kunstudstillinger, bræstspilscafé og alle former for forsamlinger og selskaber. Du må endelig sige til, hvis du har forslag til fællesaktiviteter, som GlamsBjergHus kan rumme.

Hvem er vi?

Lejligheder og ledelse

På GlamsBjergHus kommer du til at møde Laura. Meget passende har Laura gennem en lang karriere beskæftigede sig med brancher som begynder med bogstavet “L”: Læsning, legetøj, ligkister og nu lejligheder. Erfaring fra bogforlag, Den Gamle Skole, Tommerup Heilskov og Bamsemuseet i Billund kommer nu GlamsBjergHus til gode, når du besøger os for at holde ferie eller for at opleve et arrangement.  

Laura Ricks
Hoteldirektør og daglig leder
laura@glamsbjerghus.dk

Restauratør

Når du besøger vores Restaurant og Café – eller deltager i selskaber – møder du Søren som er udlært slagter. Søren har 15 års erfaring i selskaber og catering. Søren er ekspert i godt kød, spændende salater og grill. Hos Søren møder du altid et varmt smil og en frisk bemærkning. 

Søren Lund
Restauratør og alt med mad
mad@glamsbjerghus.dk

Service og kommunikation

Anette er uddannet cand.mag i International Virksomhedskommunikation. Anette er fra Sønderjylland, men har slået sig ned på dejlige Fyn.

Anette Juhler
Kundeservice, kommunikation og markedsføring
Anette@glamsbjerghus.dk 

Den gode betjening

Her på stedet kalder vi restaurantchefen “Hansen” da han deler fornavn med vores restauratør :). Hansen er altid glad og smilende og går meget op i, at alle skal have en god service. 
Hansen er uddannet tjener og ølsommelier.

S. Hansen
Restaurantchef

Den rene linje

Charlotte søger for, at lejlighederne er rene og klar til dit ophold på GlamsBjergHus. Care Rengøring er et lokalt firma, grundige og med miljøvenlige produkter. Møder du Charlotte på gangene, er du sikret et smil og et “hej”. 

Charlotte Jørgensen
Rengøring, Care Rengøring

Rent skal det være

Anita sikrer effektiv og grundig rengøring. Anita kommer fra Rumænien og har boet i Danmark i 6 år, hvilket hun er meget glad for. 

Anita
Rengøring, Care Rengøring

Vejrhanen

Det er nemt at finde GlamsBjergHus, når du kommer til byen. I forbindelse med byens 100-års jubilæum d. 31. maj 1984 blev Glamsbjerg Hotel prydet med en vejrhane med seks kyllinger. Den fine vejrhane er blevet byens vartegn og indgår naturligvis i GlamsBjergHus´ logo.

I bogholderiet

Katja har mere end 15 års erfaring fra bla. Kemp & Lauritzen, Shipping DK og Maersk Broker og tager sig af GlamsBjergHus’ bogholderi med en både kær og hård hånd.

Katja Sidor
Bogholderi
bogholderi@glamsbjerghus.dk

Hotelejeren

Jens’ mission var at sikre Glamsbjerg at hotellet igen blev midtpunkt i byen. Jens er ikke kommet sovende til det. Det har krævede en kæmpe arbejdsindsats og Jens glæder sig nu til at holde guldbryllup på GlamsBjergHus i august.

Jens Poulsen
Hotelejer

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.