Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus - med mundbind på!

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Pejsestuen

Book vores pejsestue

Ingen fynsk kro uden pejsestue. Pejsestuen på GlamsBjergHus er en skøn blanding af tradition og nytænkning. De rustikke murede væg, brede trægulvsplanker og en kobber brændespand minder om Fyn i gamle dage, da GlamsBjergHus blev bygget. Væggene er malet i elegante farver valgt af en farvearkitekt til lige netop vores sted. Smukke pendler med en funklende stjernehimmel effekt gør lokalet lyst og hyggeligt. Hermed får Pejsestuen sin moderne strejf.

Pejsestuen er indrettet med et glimt for øje, med eget ”cykel” gevir på pejsen og særlige cykel barstole. Bardisken er af røget egetræ, og naturligvis serverer vi her en af Fyns mest populære fadøl Ale No 16 fra Refsvindinge.

Gennem skiftende kunstudstillinger mødes næring for maven og sjælen. Pejsestuen ændrer indtryk afhængig af, hvilke kunstværker der præger væggene. Du vil blive positiv overrasket hver gang.

Faciliteter

Der er lærred og projektor i Pejsestuen. Her er der også et Roland digitalt klaver i bedste kvalitet. Klaveret kan også flyttes til de andre selskabslokaler efter ønske. Spil op til dans eller akkompagnerer fødselsdagssange eller julesange, og  skab en ekstra god stemning til din fest.

Der er egen indgang og toiletter tilknyttet Pejsestuen.

Pejsestuen er på 102 kvm og der er plads til 80 gæster. Bordopstilling og bordpynt bestemmer du. Det aftaler vi, når vi ses.

Egnens bedste fester!

Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at skabe den allerbedste oplevelse for dig, og din familie og venner. Vores selskabslokaler har plads til op til 200 gæster. Er din fest mindre, finder vi det rigtige lokale til dig.

Vores restauratør Søren sammensætter menuen sammen med dig, så alt falder i din smag – fra maden til farven på servietterne.

Alle vores selskabslokaler har rustikke, hvidmalede mursten, trægulv og lydisolerede loft. De fremstår lyse og imødekommende til dit næste arrangement.

Vi har et Roland digitalt klaver i bedste kvalitet. Klaveret kan også flyttes til de alle selskabslokaler efter ønske. Spil op til dans eller akkompagnerer fødselsdagssange eller julesange og skab en ekstra god stemning til din fest.

Vi har også to bordtennisborde og en legetøjsvogn. Sig til ved bestilling, om du ønsker at låne det i forbindelse med din fest.

Plads til alle selskaber

Vi har god plads til dig og dine gæster:

  • Pejsestuen plads til 80 gæster
  • Selskabslokale Nord plads til 90 gæster
  • Selskabslokale Midt plads til 60 gæster
  • Selskabslokale Syd plads til 40 gæster
  • Nord/Midt/Syd plads til 200 gæster

Vi har naturligvis også flag, hvis du ønsker, at vi hejser flag udenfor hovedindgangen. Holder du fest i en romantisk anledning, har vi et kæmpe metalhjerte, som kan stilles op foran hovedindgangen, der kan pyntes som æresport på jeres anmodning.

Husk vi kan tilbyde overnatning i forbindelse med din fest, så du kan hygge dig til den lyse morgen. Vi har 12 ferielejligheder og elevator til alle etager.

Sammensæt din egen menu

Kontakt os, og få hjælp til at planlægge dit næste selskab. Vi har mange års erfaring med planlægning af større selskaber, og stiller gerne vores ekspertise til rådighed for jer.

Lav en forespørgsel

Lav en forespørgsel på dit næste selskab på GlamsBjergHus.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.