Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

101 Konval

Lejlighed med plads til 1-6 gæster

Faciliteter i 101 Konval

Vores ferielejligheder er indrettet med et veludstyret køkken, hvis du oplever mangler eller skader på vores faciliteter, så er du velkommen til at henvende dig i receptionen eller skriv en mail til info@glamsbjerghus.dk.

Om lejlighed 101 Konval

Lejlighed 101 konval er vores smukke luksuslejlighed, der ligger på 1. sal i Tårnet. De særlige tårnvægge er med til at skabe et eventyrligt ophold på GlamsBjergHus. Stor, hyggelig stue med køkken. Separat soveværelse med dobbeltseng. I opholdsrummet er der vægseng og sovesofa, som giver lejligheden ekstra sengepladser, perfekt til børnefamilien. Lejligheden er velegnet til gangbesværede med støttebøjler, stor bruseniche og placering tæt på elevatoren.

Alle vores lejligheder har adgang til et vaskerum til fri afbenyttelse på samme etage, hvor der er vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt, støvsuger mm.

Familielejlighed 1-6 gæster
Lejlighedens sengepladser er fordelt på en dobbeltseng i soveværelset samt en vægseng og en sovesofa i opholdsrummet.

Se plantegning af Lejlighed 101.

Lejlighedens navn: Konval er en fin blomst med grønne blade og nedadhængende, hvidgrønne blomster formet som små rør. Opholdsrummet i lejligheden er malet i konvals delikate lysegrønne farve.

King Solomon’s seal

Salomonssiegel

Dejlig stor lejlighed – fungerede perfekt til 4 voksne.
Nem adgang med egen kode tilsendt på forhånd.
Tæt på (ca. 500 m) flere dagligvarebutikker
.”
Anonym, gæst

Afspil video

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus til info@glamsbjerghus.dk. Ønsker du specifikt lejlighed 101 Konval, så husk at skriv det i mailen. 

Scroll to Top