Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

103 Blåbær

Lejlighed med plads til 1-6 sovende gæster

Faciliteter i lejlighed 103 Blåbær

Ferielejlighed 103 Blåbær er indrettet med et veludstyret køkken, hvis du oplever mangler eller skader på vores faciliteter, så er du velkommen til at henvende dig i receptionen eller skriv en mail til info@glamsbjerghus.dk.

Om lejlighed 103 Blåbær

Stemningsfulde lejlighed 103 Blåbær er i den smukkeste blåfarve. Med udsigt mod Byens Plads med springvand og skulpturer. Stor opholdsrum med sovesofe, vægseng og spisebord samt et hyggeligt køkken. Separat soveværelse med dobbeltseng. Lejlighed 103 Blåbær er perfekt til børnefamilien eller vennerne der er på cykeltur. Spisebordet kan slås ud, så der er plads til alle omkring bordet – både til morgen og aften. 

Alle vores lejligheder har adgang til et vaskerum til fri afbenyttelse på samme etage hvor der er vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt, støvsuger mm.  

Familielejlighed 1-6 gæster
Lejlighedens sengepladser er fordelt på en dobbeltseng i soveværelset samt en vægseng og en sovesofa i opholdsrummet. 

Se plantegning af Lejlighed 103 Blåbær. 

Lejlighedens navn: Blåbær er et fantastisk bær, hvad angår smag, farve og ernæring. Lejlighedens stue er malet i den smukkeste dybe blå farve, der er med til at give lejligheden en rolig stemning. 

  Blueberry 

  Blaubeere

Nyrenoverede lejligheder i meget høj standard, der fungerer perfekt for en familie på 4. Dertil en hyggelig restaurant med lækker mad og god stemning. Personalet er imødekommende og meget opsatte på atgive en god oplevelse. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Peter, gæst

Afspil video

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus til info@glamsbjerghus.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.