103 Blåbær

Lejlighed med plads til 1-6 sovende gæster

Faciliteter

Vores ferielejligheder er indrettet med et veludstyret køkken, hvis du oplever mangler eller skader på vores faciliteter, så er du velkommen til at henvende dig i receptionen eller skriv en mail til info@glamsbjerghus.dk.

Om lejlighed 103 Blåbær

Stemningsfulde lejlighed 103 Blåbær er i den smukkeste blåfarve. Med udsigt mod Byens Plads med springvand og skulpturer. Stor opholdsrum med socesofe, vægseng og spisebord samt et hyggeligt køkken. Separat soveværelse med dobbeltseng. Lejlighed 103 Blåbær er perfekt til børnefamilien. 

Alle vores lejligheder har adgang til et vaskerum til fri afbenyttelse på samme etage hvor der er vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt, støvsuger mm.  

Familielejlighed 1-6 gæster

Se plantegning af Lejlighed 103 Blåbær. 

Lejlighedens navn: Blåbær er en fantastisk frugt, hvad angår smag, farve og ernæring. Lejlighedens stue er malet i den smukkeste dybe blå farve. 

  Blueberry 

  Blaubeere

Nyrenoverede lejligheder i meget høj standard, der fungerer perfekt for en familie på 4. Dertil en hyggelig restaurant med lækker mad og god stemning. Personalet er imødekommende og meget opsatte på atgive en god oplevelse. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Peter, gæst

Afspil video

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus til info@glamsbjerghus.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.