105 Ramsløg

Lejlighed uden køkken med plads til 1-4 sovende gæster

Faciliteter

Om lejligheden

De blideste grønne toner lyser op i denne fine lejlighed som er perfekt til overnatning i forbindelse med et selskab. God udsigt mod Byens Plads med springvand og den gamle stationsbygning. Stor stue med skrivebord som forvandles om natten til soverum når vægsengen trækkes ned. Elkedel,  stempelkande og krus. Lejligheden er uden køkken når den ikke udlejes sammen med 107.

Alle vores lejligheder har adgang til et vaskerum til fri afbenyttelse på samme etage hvor der er vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt, støvsuger mm.  

Lejligheden er især velegnet til 2 personer. Vi anbefaler at den 3. og 4. person er unge mennesker –  børn eller teenagere – da sovesofaen står ved siden af vægsengen. 

Familielejlighed 1-4 gæster

Bemærk 105 kan kombineres med 107 og bliver derved til en lejlighed med to separate soveværelser med tilhørende badeværelser, stort køkken med opvaskemaskine og kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighedsstr. samlet 65 m². OBS Du deler kun køkkenet med din egen gruppe. Du kommer aldrig til at dele køkkenet med en fremmed. 

Dobbelt familielejlighed sammen med 107 1-8 gæster

Se plantegning af Lejlighed 105 og 107.

Lejlighedens navn Ramsløg: I maj måned blomstrer ramsløg rundt i Danmark med fine, hvide stjerneformede blomster. Vægfarverne i denne lejlighed reflekterer  ramsløgets elegante farver. 

  Ramson

  Bärlauch

Afspil video

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus til info@glamsbjerghus.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.