Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

105 Ramsløg

Lejlighed uden køkken med plads til 1-4 sovende gæster

Faciliteter i lejlighed 105 Ramsløg

Ferielejlighed 105 Ramsløg er indrettet med et hyggeligt opholdsrum og lyst badeværelse, hvis du oplever mangler eller skader på vores faciliteter, så er du velkommen til at henvende dig i receptionen eller skriv en mail til info@glamsbjerghus.dk.

Om værelse 105 Ramsløg

De blideste grønne toner lyser op i dette fine værelse som er perfekt til overnatning i forbindelse med et selskab. God udsigt mod Byens Plads med springvand og den gamle stationsbygning. Stor stue med skrivebord som forvandles om natten til soverum når vægsengen trækkes ned. Elkedel,  stempelkande og krus. Værelse 105 Ramsløg er uden køkken, når den ikke udlejes sammen med 107.

Alle vores lejligheder har adgang til et vaskerum til fri afbenyttelse på samme etage hvor der er vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt, støvsuger mm.  

Værelse 105 Ramsløg er især velegnet til 2 personer. Vi anbefaler at den 3. og 4. person er unge mennesker –  børn eller teenagere – da sovesofaen står ved siden af vægsengen. 

Familielejlighed 1-4 gæster

Bemærk værelse 105 Ramsløg kan kombineres med 107 og bliver derved til en lejlighed med to separate soveværelser med tilhørende badeværelser, stort køkken med opvaskemaskine og kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighedsstr. samlet 65 m². OBS Du deler kun køkkenet med din egen gruppe. Du kommer aldrig til at dele køkkenet med en fremmed. 

Dobbelt familielejlighed sammen med 107 1-8 gæster

Se plantegning af Lejlighed 105 og 107.

Lejlighedens navn Ramsløg: I maj måned blomstrer ramsløg rundt i Danmark med fine, hvide stjerneformede blomster. Vægfarverne i denne lejlighed reflekterer  ramsløgets elegante farver. 

  Ramson

  Bärlauch

Afspil video

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus til info@glamsbjerghus.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.