Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

107 Havre

Lejlighed med plads til 1-4 sovende gæster

Faciliteter i Lejlighed 107 Havre

Ferielejlighed 107 Havre er indrettet med et veludstyret køkken, hvis du oplever mangler eller skader på vores faciliteter, så er du velkommen til at henvende dig i receptionen eller skriv en mail til info@glamsbjerghus.dk.

Om lejligheden

Havrens gule toner genskaber markernes farver i den danske natur og Jeppe Aakjærs velkendte digt “Jeg er havren”. Et stort køkken med spisebord med plads 8 personer. Kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Separat soveværelse med god skabsplads og badeværelse.

Familielejlighed 1-4 gæster

Lejligheden er især velegnet til 2 personer. Vi anbefaler at den 3. og 4. person er unge mennesker – børn eller teenagere – da sovesofaen står ved siden af dobbeltsengen.

Bemærk 107 kan kombineres med 105 og bliver derved til en lejlighed med to separate soveværelser med tilhørende badeværelser, stort køkken med vaskemaskine og og 8 sengepladser. Lejlighedsstr. samlet 65 m². OBS Du deler kun køkkenet med din egen gruppe. Du kommer aldrig til at dele køkkenet med en fremmed.

Dobbelt familielejlighed sammen med 105, 1-8 gæster
Se film over dobbeltlejligheden her

Se plantegning af Lejlighed 105 og 107.

Lejlighedens navn: Havre er en énårig plante med linjeformede blade. Blomsterne sidder samlet i småaks for enden af stængler. Havres milde toner danner rammer for vores gæster i denne lejlighed.

Common oat

Saat-Hafer

Afspil video

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus til info@glamsbjerghus.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.