Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

202 Erantis

Lejlighed med plads til 1 sovende gæst

Faciliteter i lejlighed 202 Erantis

Ferielejlighed 202 Erantis er indrettet med et veludstyret køkken, hvis du oplever mangler eller skader på vores faciliteter, så er du velkommen til at henvende dig i receptionen eller skriv en mail til info@glamsbjerghus.dk.

Om lejligheden

I 202 Erantis er forårsstemning året rundt sikret. Det er en  1-værelseslejlighed med kombineret opholdsstue og soveværelse. Denne lejlighed er velegnet til gangbesværede med støttebøjler, en stor bruseniche og placering ved siden af elevatoren på anden sal. 

202 Erantis er hotellets eneste enkeltmands lejlighed, og er perfekt til den enligt rejsende eller hvis du er på erhvervsophold. Der er skrivebord i lejligheden. 

Alle vores lejligheder har adgang til et vaskerum til fri afbenyttelse på samme etage hvor der er vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt, støvsuger mm.  

Enkelt lejlighed med plads til 1 person

Se plantegning af Lejlighed 202.

Lejlighedens navn: Erantis er den diskrete gule blomst, der spirer allerede i januar måned og trods frost og sne blomstrer helt frem til maj måned. Vægfarven i denne lejlighed minder om forårets glæder året rundt. 

Winter aconite

Winterling

Afspil video

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus til info@glamsbjerghus.dk

Scroll to Top