Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

203 Kaprifolie

Lejlighed med plads til 1-4 sovende gæster

Faciliteter i lejlighed 203 Kaprifolie

Ferielejlighed 203 Kaprifolie er indrettet med et veludstyret køkken, hvis du oplever mangler eller skader på vores faciliteter, så er du velkommen til at henvende dig i receptionen eller skriv en mail til info@glamsbjerghus.dk.

Om lejligheden

Stor lys familielejlighed med god plads og udsigt over byen plads til springvand og skulpturer. Lejligheden er sydvendt med sol hele dagen, som stråler ind af det store vindue og gør lejligheden lys og venlig. Smukke gule toner, hyggelig kombineret soverum og stue, hvor lejlighedens spiseplads også er placeret. Lyst stort badeværelse. Separat køkken. 203 Kaprifolie er den perfekte ferielejlighed til parret. 

Alle vores lejligheder har adgang til et vaskerum til fri afbenyttelse på samme etage hvor der er vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt, støvsuger mm.  

Familielejlighed 1-4 gæster
Lejlighedens sengepladser er fordelt på en dobbeltseng og en sovesofa, der står ved siden af hinden. Derfor er lejligheden især velegnet til 2 personer. Vi anbefaler at den 3. og 4. person er unge mennesker –  børn eller teenagere  – da sovesofaen og sengen står ved siden af hinanden. 

Se plantegning af Lejlighed 203.

Lejlighedens navn: Kaprifoliens dejlige hypnotiserende duft er duften af barndom og den danske sommer. Kaprifolien en smuk og elegant plante med fine blomster. Lejlighedens vægfarver leder tankerne hen til sommer og varme i smukke Danmark. 

Honeysuckle

Geißblatt 

Det var smagfuldt indrettet og meget rent.
En meget smuk bygning.

Anonym, gæst

Afspil video

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus til info@glamsbjerghus.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.