Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

206 Lavendel

Lejlighed med plads til 1-4 sovende gæster

Faciliteter i lejlighed 206 Lavendel

Ferielejlighed 206 Lavendel er indrettet med et veludstyret køkken, hvis du oplever mangler eller skader på vores faciliteter, så er du velkommen til at henvende dig i receptionen eller skriv en mail til info@glamsbjerghus.dk.

Om lejligheden

Lejlighed 206 Lavendels blå toner skaber fransk stemning i denne rummelige familielejlighed. Du kan næsten dufte lavendelmarker! Hyggelig lejlighed med god plads. Separat soveværelse med skrivebord og vægseng. Rummelig stue med sofa, skrivebord, spisebord og køkken.
Lejligheden er udstyret med to skrive bord, et i soveværelse og et i opholdsrum, det er derfor en lejlighed, der er perfekt til det arbejdende par eller som arbejdsophold, hvis du er censor på en af byens skoler. 

Alle vores lejligheder har adgang til et vaskerum til fri afbenyttelse på samme etage hvor der er vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt, støvsuger mm.  

Familielejlighed 1-4 gæster
Lejlighedens sengepladser er fordelt mellem en vægseng i eget soveværelse og sovesofa i opholdsrummet. 

Se plantegning af Lejlighed 206.

Lejlighedens navn: Lavendel er en delvis stedsegrøn halvbusk. Lavendelblomstens farve har givet navn til lavendelfarven. Nyd farverne i denne fine lejlighed. 

Lavender

Lavendel 

Afspil video

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus til info@glamsbjerghus.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.