Vi glæder os til at se dig på GlamsBjergHus

Hold din ferie på GlamsBjergHus

Søg

207 Timian

Lejlighed UDEN KØKKEN med plads til 3 sovende gæster

Faciliteter

Om lejligheden

Sydvendt familielejlighed i sart grønt som er perfekt til en lang weekend på Fyn. Vægseng, enkeltseng i niche og et rustikt skrivebord skaber en god stemning. Udsigt mod Byens Plads. Elkedel,  stempelkande og krus. Lejligheden er uden køkken når den ikke udlejes sammen med 209

Alle vores lejligheder har adgang til et vaskerum til fri afbenyttelse på samme etage hvor der er vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt, støvsuger mm.  

Lejligheden er især velegnet til 2 personer. Vi anbefaler at den 3. person er et ungt menneske –  barn eller teenager – da vægsengen står tæt på enkeltsengen. 

Værelse med soverum og bad 1-3 gæster UDEN køkken

Bemærk at 207 kan kombineres med 209 og bliver derved til en lejlighed med 6 sengepladser. Lejlighedsstr. samlet 53 m². To separate soveværelser med tilhørende badeværelser, stort køkken med opvaskemaskine og vaskemaskine. OBS Du deler kun køkkenet med din egen gruppe. Du kommer aldrig til at dele køkkenet med en fremmed. 

Dobbelt familielejlighed sammen med 209 1-6 gæster

Se plantegning af Lejlighed 207 og 209.

Lejlighedens navn: Timian er en dejlig krydderurt, der dufter skønt. De bleglilla blomster, blomstrer i juli/august. Oplev den gode stemning som denne lejligheds delikate farver skaber.

Thyme

Alpen-Steinquendel 

Afspil video

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus til info@glamsbjerghus.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.