209 Strandmandstro

Lejlighed med plads til 1-3 sovende gæster

Faciliteter

Om lejligheden

Vi kalder 209 for vores “kunstnerlejlighed”. Her vil du bl.a. opleve fine fynske kunstværker: To landskaber af Axel P. Jensen og et blomstermaleri af Thorvald Petersen. Med stort separat køkken/alrum, god skabsplads og udsigt mod træer og skinnecykelsporer. 

Familielejlighed 1-3 gæster

Lejligheden er især velegnet til 2 personer. Vi anbefaler at den 3. person er et ungt menneske –  barn eller teenager  – da sengene står ved siden af hinanden. 

Bemærk at 209 kan kombineres med 207 og bliver derved til en lejlighed med to separate soveværelser med fjernsyn og tilhørende badeværelser, stort køkken med opvaskemaskine og vaskemaskine. Lejlighedsstr. samlet 53 m². OBS Du deler kun køkkenet med din egen gruppe. Du kommer aldrig til at dele køkkenet med en fremmed. Denne 2-værelses familielejlighed er perfekt til en længere tids ophold eller en hyggelig lang weekend med venner. 

Dobbelt familielejlighed sammen med 207 1-6 gæster

Se plantegning af Lejlighed 207 og 209.

Lejlighedens navn: Strandmandstro er en 25-60 cm høj skærmplante, der vokser på sandede strandbredder. Den er fredet, og derfor ikke må plukkes. Oplev de sarte farver på væggene i denne smukke lejlighed. 

Sea holly

See-Mannstreu 

Afspil video

Book dit ophold

Lav en forespørgsel på dit næste ophold på GlamsBjergHus til info@glamsbjerghus.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.